User 97 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۴۰۰ سلام چطور میتونم ی باتن با دیزاین مشابه گذینه Cancel در تصویر زیر (نوار دورش رو میگم) بسازم ؟ یکی از دوستان در یک تاپیک مشابه گفته بود با یکم خلاقیت میشه پشت باتن ی لیبل گذوشت و گوشه هاشو 2dip بزرگ تر گرفت ... اما من دنبال ی روش یا یک کتابخانه اصولی هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲ در ۱۹:۳۹، Soheil_Miresmaili گفته است: چطور اون نوار دور کنسل رو درست کنم ؟ سلام و درود از Border استفاده کنید. این فایل لایوتش هست میتونید بررسی کنید: layout.rar البته وقت نداشتم اجراش کنم، ولی برای اینکار میشه از Border و لیبل استفاده کرد؛ برای دادن افکت کلیک (Ripple) هم از کتابخونه زیر استفاده کنید: برای اطلاعات بیشتر هم به لینک زیر مراجعه کنید: https://www.b4x.com/android/forum/threads/ripple-effect-library.45918/#content لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲ در ۱۴:۱۶، Soheil_Miresmaili گفته است: سلام چطور میتونم ی باتن با دیزاین مشابه گذینه Cancel در تصویر زیر بسازم ؟ یکی از دوستان در یک تاپیک مشابه گفته بود با یکم خلاقیت میشه پشت باتن ی لیبل گذوشت و گوشه هاشو 2dip بزرگ تر گرفت ... اما من دنبال ی روش یا یک کتابخانه اصولی هستم cancel ک فقط ی متنه از label استفاده کن خب اگه هم طرح کلیشا داری ک درصورت کلیک شدن و لمس شدنش فرق داره برام بفرست تا برات بسازمم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
User 97 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲ در 18:46، DexterFstone گفته است: cancel ک فقط ی متنه از label استفاده کن خب اگه هم طرح کلیشا داری ک درصورت کلیک شدن و لمس شدنش فرق داره برام بفرست تا برات بسازمم چطور اون نوار دور کنسل رو درست کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲ در 19:39، Soheil_Miresmaili گفته است: چطور اون نوار دور کنسل رو درست کنم ؟ یک پنل ایجاد کنید رنگ پسزمینه را شفاف و Elevation را افزایش دهید (اندروید +5) یک لیبل ایجاد کنید و فرزند پنل کنید تمام شاید یچزی شبیه این در بیاد برای افزایش جلوه بیشتر از رویداد لمس و از Action های 0 2 1 و تغییر رنگ دادن پنل و متن لیبل استفاده کنید (0 لمس شده) (1 رها شده) (2 درگ شده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
User 97
سلام
چطور میتونم ی باتن با دیزاین مشابه گذینه Cancel در تصویر زیر (نوار دورش رو میگم) بسازم ؟
یکی از دوستان در یک تاپیک مشابه گفته بود با یکم خلاقیت میشه پشت باتن ی لیبل گذوشت و گوشه هاشو 2dip بزرگ تر گرفت ...
اما من دنبال ی روش یا یک کتابخانه اصولی هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.