Mahdi Manzoori 1 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۴۰۰ سلام خسته نباشید وقتی کتابخونه را فعال میکنم و کامپایل میگیرم این اررو رو میده Convert byte code - optimized dex. Error Uncaught translation error: com.android.dx.cf.code.SimException: invalid opcode ba (invokedynamic requires --min-sdk-version >= 26) Uncaught translation error: com.android.dx.cf.code.SimException: invalid opcode ba (invokedynamic requires --min-sdk-version >= 26) 2 errors; aborting ممنون میشم راهنمایی کنید ضمن اینکه min رو روی 25 و بالاتر هم قرار میدم بازم مشکل پابرجاست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ سلام دوست عزیز اگر امکانش هست کدهای منیفست رو ارسال کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi Manzoori 1 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۹ در ۲۰:۵۵، Mahdi Manzoori گفته است: سلام خسته نباشید وقتی کتابخونه را فعال میکنم و کامپایل میگیر required resourcesم این اررو رو میده Convert byte code - optimized dex. Error Uncaught translation error: com.android.dx.cf.code.SimException: invalid opcode ba (invokedynamic requires --min-sdk-version >= 26) Uncaught translation error: com.android.dx.cf.code.SimException: invalid opcode ba (invokedynamic requires --min-sdk-version >= 26) 2 errors; aborting ممنون میشم راهنمایی کنید ضمن اینکه min رو روی 25 و بالاتر هم قرار میدم بازم مشکل پابرجاست ------------------------------------------------------------------------------ دوستان عزیز ظاهرا مشکل برای sdk بود، یک sdk داخل سایت b4x.com قرار داده همون رو دانلود و استفاده کردم و مشکل برطرف شد! لینک مطلب داخل سایت b4x.com : https://www.b4x.com/b4a.html دانلود مستقیم فایل های sdk : 1- required resources (نیاز به قندشکن) 2- Android SDK Command line tools هردوفایل رو داخل یک پوشه قرار استخراج کنید و از این sdk استفاده کنید تا مشکل برطرف بشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.