vahid_d_0101 31 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من میخوام با job یه فایلی که اسمش فارسی هست را دانلود کنم نمیشه و ارور میده ولی فایل خارجی را دانلود میکنه بدون مشکل از یکی فهمیدم باید اون متن فارسی را به url کد کنم بازم نشد چه کار کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ درود مشکل از کد نویسیتون هست بدون شک شما هر کارکتری رو هم که داشته باشید چه فارسی چه سیمبل و چه انگلیسی یا عدد ... باید دانلود کنه و همون چیزی که هست رو نشون بده بدون شک یک قسمت از کد نویسیتون رو دارید اشتباه میرید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ شما هر کارکتری رو هم که داشته باشید چه فارسی چه سیمبل و چه انگلیسی یا عدد ... باید دانلود کنه و همون چیزی که هست رو نشون بده البته باید عرض کنم که کاراکتر های ویژه ACii رو نمیتونه شناسایی کنه برای مثال اگه به جای فاصله از Alt 0160 استفاده کنید اخطار میگیره و کرش میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اقا کسی نمیدونه من چه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اسپم نده برادر لینک فایلتو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ ببینید کلا هر فایل فارسی که میخوام دانلود کنم همین مشکل را داره ولی فایل انگلیسی را راحت میگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ بین کاراکتر هات فاصله نداره؟ من نام فارسی دانلود داشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ نه فاصله نداره قبلا شنیده بودم باید تبدیل بشن به url لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ آدرس فایل رو بده برادر من الان دوباره تست کرم هیچ مشکلی نداشت #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim test As HttpJob End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) test.Initialize("test",Me) test.Download("http://tfma.ir/سلام.txt") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub jobdone (job As HttpJob) If job.Success Then Msgbox(job.GetString,"test") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
سلام
من میخوام با job یه فایلی که اسمش فارسی هست را دانلود کنم نمیشه و ارور میده ولی فایل خارجی را دانلود میکنه بدون مشکل
از یکی فهمیدم باید اون متن فارسی را به url کد کنم بازم نشد
چه کار کنم ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.