امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ سلام، من چندین بار اندروید استودیو رو حذف و مجدد نصب کرده ام اما اصلا نه در جاوا، نه در کاتلین، نه در فلاتر هیچ کدوم موقع برنامه نویسی intellisense باز نمیشه و من مجبور میشم اول تا آخر کدها رو خودم بنویسیم که این واقعا وقت گیره. برای ظاهر شدن intellisense چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ سلام و درود کافیه از بخش تنظیمات، موارد دلخواه خودتون رو تنظیم کنید: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۱ در ۱۲:۲۹، Salar۸۲ گفته است: سلام و درود کافیه از بخش تنظیمات، موارد دلخواه خودتون رو تنظیم کنید: ببخشید من رفتم به این تنظیمات باید چکار کنم؟ بعد نصب به صورت پیشفرض intellisense غیر فعاله؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۱ در 23:53، امیرحسین قاسمی گفته است: ببخشید من رفتم به این تنظیمات باید چکار کنم؟ گزینهها رو مثل بنده بذارید. در ۱۴۰۰/۶/۱ در 23:53، امیرحسین قاسمی گفته است: بعد نصب به صورت پیشفرض intellisense غیر فعاله؟ غیر فعال که نیست ولی به حروف کوجیک و بزرگ حساسه. فرضا برای نمایش توست اگر با T بنویسید براتون باز میشه نه t. گزینه Match Case رو غیر فعال کنید تا مشکلش حل بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امیرحسین قاسمی 610
سلام،
من چندین بار اندروید استودیو رو حذف و مجدد نصب کرده ام اما اصلا نه در جاوا، نه در کاتلین، نه در فلاتر هیچ کدوم موقع برنامه نویسی intellisense باز نمیشه و من مجبور میشم اول تا آخر کدها رو خودم بنویسیم که این واقعا وقت گیره.
برای ظاهر شدن intellisense چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.