MR.B4A 124 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۴۰۰ سلام. من یک دیتابیس دارم که خب اطلاعاتی هم درش ذخیرس. من این دیتاهارو در قالب آیتم با یک مولتی پنل به کاربر نمایش میدم. حالا میخوام وقتی کاربر روی هر آیتم لانگ تاچ کرد، اون فیلدی که داره لانگ تاچ میشه، حذف شه. منتها حذف از دیتابیس انجام میشه، اما همون لحظه، توی صفحه حذف نمیشه. من میخوام کاربر احساس کنه که یک فیلد حذف شده و حذف شدنش رو ببینه. کسی میدونه راهش چی هست؟ ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۳ در ۰۸:۵۸، batman۱۲۳ گفته است: سلام. من یک دیتابیس دارم که خب اطلاعاتی هم درش ذخیرس. من این دیتاهارو در قالب آیتم با یک مولتی پنل به کاربر نمایش میدم. حالا میخوام وقتی کاربر روی هر آیتم لانگ تاچ کرد، اون فیلدی که داره لانگ تاچ میشه، حذف شه. منتها حذف از دیتابیس انجام میشه، اما همون لحظه، توی صفحه حذف نمیشه. من میخوام کاربر احساس کنه که یک فیلد حذف شده و حذف شدنش رو ببینه. کسی میدونه راهش چی هست؟ ممنون. سلام و درود برای مولتی پنل، پیشنهاد میشه از کتابخونه xCustomListView استفاده کنید. علاوه بر بهینه تر بودن، یه دستور داره، به اسم RemoveAt که یه ایندکس رو میگیره و اون آیتم رو حذف میکنه. اما کلاً دیگه از مولتی پنل استفاده نمیشه و بجاش از ریسایکلرویو استفاده میکنن. این عکس رو ببینید تا تفاوتش با لیست ویو رو متوجه بشید: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ کسی از xCustomListView آموزشی چیزی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ هم آموزش ویدیویی و هم نمونه کد تو سایت مرجع هست: https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4x-xui-xcustomlistview-cross-platform-customlistview.84501/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 124
سلام.
من یک دیتابیس دارم که خب اطلاعاتی هم درش ذخیرس.
من این دیتاهارو در قالب آیتم با یک مولتی پنل به کاربر نمایش میدم.
حالا میخوام وقتی کاربر روی هر آیتم لانگ تاچ کرد، اون فیلدی که داره لانگ تاچ میشه، حذف شه.
منتها حذف از دیتابیس انجام میشه، اما همون لحظه، توی صفحه حذف نمیشه.
من میخوام کاربر احساس کنه که یک فیلد حذف شده و حذف شدنش رو ببینه.
کسی میدونه راهش چی هست؟
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.