Salar82 919 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۴۰۰ سلام و درود دارم رو یه پروژه کار میکنم که لازم دارم یسری تصویر رو تو حافظه دستگاه ذخیره کنم. برای اندروید 10، اتریبیوت زیر رو به منیفست اضاف میکنم: android:requestLegacyExternalStorage="true" تو اندروید یازده، علاوه بر این و <uses-permission android:name="android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE" /> <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" /> دو خط زیر رو هم اضفه میکنم: <uses-permission android:name="android.permission.MANAGE_EXTERNAL_STORAGE" /> android:preserveLegacyExternalStorage="true" اما اینجا یه اخطاری میده: the google play store has a policy that limits usage of manage_external_storage میخواستم بدونم که این وارنینگ، بعدها مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ البته این رو اضافه کنم تمام دسترسیهای بالا، علاوه بر دسترسی ران تایمه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۴۰۰ دسترسی MANAGE_EXTERNAL_STORAGE برای اپهایی مثل filemanager هست و اصلا توصیه نمیشه استفاده کنید. و قطا هم مارکتها این اجازه رو به اپهایی که نیاز به دسترسی به کل حافظه رو ندارن نمیدن و بعدا مشکل ساز میشه. برای کار با فایل تو اندروید 11 باید از treeUri و SAF استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۳ در ۱۷:۳۳، Salar۸۲ گفته است: سلام و درود دارم رو یه پروژه کار میکنم که لازم دارم یسری تصویر رو تو حافظه دستگاه ذخیره کنم. برای اندروید 10، اتریبیوت زیر رو به منیفست اضاف میکنم: android:requestLegacyExternalStorage="true" تو اندروید یازده، علاوه بر این و <uses-permission android:name="android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE" /> <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" /> دو خط زیر رو هم اضفه میکنم: <uses-permission android:name="android.permission.MANAGE_EXTERNAL_STORAGE" /> android:preserveLegacyExternalStorage="true" اما اینجا یه اخطاری میده: the google play store has a policy that limits usage of manage_external_storage میخواستم بدونم که این وارنینگ، بعدها مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ البته این رو اضافه کنم تمام دسترسیهای بالا، علاوه بر دسترسی ران تایمه. سلام وقت بخیر به پست زیر ارل نگاه کنید شاید راهگشا باشه تاپیک اول این تاپیکم شاید به کارتون بیاد (کلیک کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Salar82 919
سلام و درود
دارم رو یه پروژه کار میکنم که لازم دارم یسری تصویر رو تو حافظه دستگاه ذخیره کنم. برای اندروید 10، اتریبیوت زیر رو به منیفست اضاف میکنم:
android:requestLegacyExternalStorage="true"
تو اندروید یازده، علاوه بر این و
دو خط زیر رو هم اضفه میکنم:
اما اینجا یه اخطاری میده:
میخواستم بدونم که این وارنینگ، بعدها مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
البته این رو اضافه کنم تمام دسترسیهای بالا، علاوه بر دسترسی ران تایمه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.