Salar82 919 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۴۰۰ سلام به همه آیا تو اندروید کدی وجود داره که بشه هلالی بودن گوشههای موبایل رو چک کرد؟ مثل این که هلال داره: یا این که نداره: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,584 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۴۰۰ کد خاصی واسه فهمیدن این مورد نیست. مگه با یه سری محاسبات ریاضی بشه فهمید این موضوع رو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۴ در 11:55، Salar82 گفته است: سلام به همه آیا تو اندروید کدی وجود داره که بشه هلالی بودن گوشههای موبایل رو چک کرد؟ مثل این که هلال داره: یا این که نداره: اون قسمت توی روند برنامه ک تداخلی ایجاد نمیکنه جزء نویگیشن و دکمه های گوشی حساب بشن فکنم نهایتا میتونین ی رنگ براش ست کنید یا جزء قسمتی از اسکرین حساب میشه؟ توی برنامه خاضی دیدین ی ابزار خاص توی اون قسمتا ظاهر بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۵ در ۱۰:۲۷، DexterFstone گفته است: اون قسمت توی روند برنامه ک تداخلی ایجاد نمیکنه جزء نویگیشن و دکمه های گوشی حساب بشن فکنم نهایتا میتونین ی رنگ براش ست کنید یا جزء قسمتی از اسکرین حساب میشه؟ توی برنامه خاضی دیدین ی ابزار خاص توی اون قسمتا ظاهر بشه؟ هدفم اینه که اگر هلال داشت، از یه Bottom Bar دیگه استفاده کنم، چون اونطور قشنگ تر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ سلام وقت بخیر گوشی های جدید اللخصوص سامسونگ و شیاومی و... اینجوریا شاید بتونید با فهمیدن اندروید یا درست کردن لیست از گوشی های که با اندروید جدید هستند ولی اینجوری نیستن با احتمال خطا زیاد پیش بینی کنید که هلالی هستند.(با توجه به این که اقای شاهپیری گفتند کد خاص نداره) در ۱۴۰۰/۶/۵ در 12:10، Salar82 گفته است: هدفم اینه که اگر هلال داشت، از یه Bottom Bar دیگه استفاده کنم، چون اونطور قشنگ تر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۵ در 12:10، Salar82 گفته است: هدفم اینه که اگر هلال داشت، از یه Bottom Bar دیگه استفاده کنم، چون اونطور قشنگ تر میشه خب پس همین باید بر اساس نسخه اندروید وارد عمل بشید چون بلخره هر نسخه اندروید ک میاد ویژگی خاضی داره ک سازنده موبایل از اون توش استفاده میکنه و همین هلالی هم فکنم شاملش میشه چون گوشی یکی از رفیقام ک دیدم همین شکلی هستش و فکنم اندروید 9 یا 10 باشه بازم اگه در این باره چیزی متوجه شدم باتون به اشتراک میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Salar82 919
سلام به همه
آیا تو اندروید کدی وجود داره که بشه هلالی بودن گوشههای موبایل رو چک کرد؟
مثل این که هلال داره:
یا این که نداره:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.