shaki 76 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دود بر همه اساتید برای روشن تر شدن سوالم صورت مسئله رو بهتر مطرح می کنم من یک اسلاید منو دارم که می خوام کلاسش کنم می خوام بدونم چگونه یک باتن ایجاد کنم که در تمام پرژه اونو داشته باشم یا در کلاسم چگونه یک باتن رو بدونه اینکه در دیزاینر اول ایجاد بعد generate کنم ایجاد کنم امید وارم رسونده باشم منظورمو پیشاپیش از همه دوستان ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ به این صورت : Dim B As Button B.Initialize("B") Activity.AddView(B,10,10,50,100) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shaki 76 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ به این صورت : Dim B As Button B.Initialize("B") Activity.AddView(B,10,10,50,100) مهدنس امین عزیز مشکل با راهنمایی شما حل شد ممنون از پیگیریون منتظر کاتابخانه درون برنامه بازار هیتسم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad2012 0 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید محترم.سوالم اینه که چطور میشد بعد از ساخت button بدون دیزاینر انرا فراخوانی کرد و بوسیله آن یک فعالیتی را انچام داد.ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ Dim B As Button B.Initialize("B") Activity.AddView(B,10,10,50,100) یه ساب هم براش بنویسید و کد دلخواه رو داخلش وارد کنید sub B_click 'کدهای مورد نظر' End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alijenab 12 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سلام چطور میشه مثلا 10 تا دکمه ایجاد کرد و با فشردن یک دکمه اسم همه انها را با هم تغیر بدیم ؟ مثلا button.text = "no" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سلام چطور میشه مثلا 10 تا دکمه ایجاد کرد و با فشردن یک دکمه اسم همه انها را با هم تغیر بدیم ؟ مثلا button.text = "no" درود لطفا سوالات پشتیبانی خود را در تاپیک دیگران مطرح نکنید یه تاپیک جدا بزنید تا پاسخ رو بتون بدم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shaki 76
دود بر همه اساتید
برای روشن تر شدن سوالم صورت مسئله رو بهتر مطرح می کنم
من یک اسلاید منو دارم که می خوام کلاسش کنم می خوام بدونم چگونه یک باتن ایجاد کنم که در تمام پرژه اونو داشته باشم
یا در کلاسم چگونه یک باتن رو بدونه اینکه در دیزاینر اول ایجاد بعد generate کنم ایجاد کنم امید وارم رسونده باشم منظورمو
پیشاپیش از همه دوستان ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.