ebraeim 8 ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ سلام کسی می تونه کمک کنه من یک ادیت تکس و یک دکمه و یک وب ویو در صفحه گذاشته ام و در وب ویو آدرس سایت مثلاً گوگل را فراخوانی کرده ام می خواهم با کلیک روی دکمه متنی را که من در ادیت تکس نوشته ام در قسمت باکس جستجو گوگل وارد شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
User 97 ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۶ در ۰۳:۱۵، ebraeim گفته است: سلام کسی می تونه کمک کنه من یک ادیت تکس و یک دکمه و یک وب ویو در صفحه گذاشته ام و در وب ویو آدرس سایت مثلاً گوگل را فراخوانی کرده ام می خواهم با کلیک روی دکمه متنی را که من در ادیت تکس نوشته ام در قسمت باکس جستجو گوگل وارد شود. سلام، باید از کاراکتر & برای اضافه کردن متن ادیت تکست به لینک سرچ گوگل استفاده بشه به این شکل : Dim webview1 As WebView Dim EditText1 As EditText webview1.LoadUrl("https://www.google.com/search?q="&EditText1.text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebraeim 8 ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ البته سوال من در مورد گت المنت بود و سایت گوگل را به عنوان مثال گفتم یه آموزش تو سایت بود ولی برام کدهایش کار نمی کنه لینک آموزش اگه کسی کدهای آموزش و یا سورس قسمت سوم آموزش را داره بفرسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۶ در ۱۵:۰۶، ebraeim گفته است: البته سوال من در مورد گت المنت بود و سایت گوگل را به عنوان مثال گفتم یه آموزش تو سایت بود ولی برام کدهایش کار نمی کنه لینک آموزش اگه کسی کدهای آموزش و یا سورس قسمت سوم آموزش را داره بفرسته سلام، برای گت المنت این تاپیک رو مطالعه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ebraeim 8
سلام
کسی می تونه کمک کنه من یک ادیت تکس و یک دکمه و یک وب ویو در صفحه گذاشته ام و در وب ویو آدرس سایت مثلاً گوگل را فراخوانی کرده ام می خواهم با کلیک روی دکمه متنی را که من در ادیت تکس نوشته ام در قسمت باکس جستجو گوگل وارد شود.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.