امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ xrColors مشاهده فایل کتابخانه ای برای دسترسی آسان و استفاده از رنگ های مختلف و متدهای لازمه Material => لیست رنگ های متریال Flat => لیست رنگ های فلت Social => رنگ چند اپلیکیشن معروف Metro => رنگ های مترو HTML => رنگ های تعریف شده در HTML RandomColor() => رنگ تصادفی RandomLightColor() => رنگ تصادفی روشن RandomDarkColor() => رنگ تصادفی تیره ColorToHex(clr As Int) => تبدیل کد هگزاد به عدد رنگ HexToColor(Hex As String) => گرفتن کد هگزاد رنگ GetAlphaFromARGB(Color As Int) => گرفتن مقدار شفافیت رنگ GetRedFromARGB(Color As Int) => گرفتن مقدار ترکیب قرمزی در رنگ GetGreenFromARGB(Color As Int) => گرفتن مقدار ترکیب سبز در رنگ GetBlueFromARGB(Color As Int) => گرفتن مقدار ترکیب آبی در رنگ ChangeARGB(clr As Int,a As Byte,r As Byte,g As Byte,b As Byte) => تغیر در ترکیب های رنگ چنانچه متد کاربردی دیگری لازم دارید درخواست بدید تا افزوده بشه ارسال کننده امین مهدی نژاد ارسال ۰۰/۰۷/۲۰ دسته کتابخانه ها 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ خب از اونجایی که کتابخانه مربوط به رنگ هست پس بنظرم قابلیت های نظیر تغییر رنگ نواروضعیت ، اکشن بار و... هم اضافه کنید که یک کتابخانه کامل برای رنگ باشه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۲۰ در ۱۱:۵۶، DexterFstone گفته است: خب از اونجایی که کتابخانه مربوط به رنگ هست پس بنظرم قابلیت های نظیر تغییر رنگ نواروضعیت ، اکشن بار و... هم اضافه کنید که یک کتابخانه کامل برای رنگ باشه دارم سعی میکنم یه مجموعه کتابخونه بنام xrPack تهیه کنم تا مثل یه فریمورک بتونه در محیط بیسیک برای بهبود گرافیک و سهولت بیشتر در استفاده بکار بره. اون گزینه های شما هم در کتابخونه ای مربوطه خواهم گنجوند. هر گونه پیشنهادی در این مورد دارین بگین تا در این مجموعه قرار بدم. تا حالا xrColors و همچنین xrIcons رو نوشته و در حال توسعه xrTheme هستم. از هر گونه پیشنهاد یا انتقادی استقبال میکنم 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momali 0 ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ سلام ، میشه بفرمایید با چه عنوانی این کتابخانه را باید صدا زد چون ظاهرا اسم موجود را نمی شناسد dim xrc as xrColor که درست نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۲ در ۲۱:۰۷، momali گفته است: سلام ، میشه بفرمایید با چه عنوانی این کتابخانه را باید صدا زد چون ظاهرا اسم موجود را نمی شناسد dim xrc as xrColor که درست نیست dim Material as MaterialColor dim Flat as FlatColor dim Social as SocialColor dim Metro as MetroColor dim HTML as HTMLColor 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ کتابخانه استاتیک طراحی شده و احتیاج نیست یک متغیر ازش بسازین. مثل استفاده ازColors خود بیسیک ازش استفاده کنین 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.