KINGmahan 2 ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ سلام من میخوام فایلهایی که یه پسوند خاص دارن رو لیست نشون بدم. مثلا فقط فایل هایی که پسوند txt دارن رو میخوام لیست کنم. چطور میتونم این کارو کنم. لیست نشون دادن فایل ها بلدم فقط پسوند های خاص میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ درود اگه اسم فایلها رو داشته باشین مشکل حله. کافیه برای نشون دادنشون از هیتلر زیر استفاده کنید: Dim s As String s = "som file.txt" Log(s.EndsWith(".txt")) ' True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 20 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در ۱۱:۴۳، KINGmahan گفته است: سلام من میخوام فایلهایی که یه پسوند خاص دارن رو لیست نشون بدم. مثلا فقط فایل هایی که پسوند txt دارن رو میخوام لیست کنم. چطور میتونم این کارو کنم. لیست نشون دادن فایل ها بلدم فقط پسوند های خاص میخوام از این یکی حالت هم میتونین استفاده کنین If Regex.IsMatch("\.txt",name) Then Action End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
KINGmahan 2
سلام من میخوام فایلهایی که یه پسوند خاص دارن رو لیست نشون بدم. مثلا فقط فایل هایی که پسوند txt دارن رو میخوام لیست کنم. چطور میتونم این کارو کنم. لیست نشون دادن فایل ها بلدم فقط پسوند های خاص میخوام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.