mr yahoo 0 ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ ممنون راهنمایی کنید گیر همینم سلام دوستان من میام ۳ تا عدد رو بیسیک × هم میکنم جوابش تو ارقام سنگین غلط در میاد چیکار کنم Dim in1 As Int=222 Dim in2 As Int=222 Dim in3 As Int=350000 log(int1 * in2 * int3) Float هم زدم نشد لطفا راهنمایی کنید چطوری ۳ عدد رو در بیسیک فور اندروید ضربدر هم کنیم جواب درست و کامل در بیاد 200×200×3589658= ............ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۲۲ در ۱۲:۴۲، mr yahoo گفته است: ممنون راهنمایی کنید گیر همینم سلام دوستان من میام ۳ تا عدد رو بیسیک × هم میکنم جوابش تو ارقام سنگین غلط در میاد چیکار کنم Dim in1 As Int=222 Dim in2 As Int=222 Dim in3 As Int=350000 log(int1 * in2 * int3) Float هم زدم نشد لطفا راهنمایی کنید چطوری ۳ عدد رو در بیسیک فور اندروید ضربدر هم کنیم جواب درست و کامل در بیاد 200×200×3589658= ............ درود بجای int از double استفاده کنید. دامنهی int کوچیکتر از double هست. float هم بیشتر برای اعداد اعشاری استفاده میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr yahoo 0 ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۲۲ در 14:13، Salar82 گفته است: درود بجای int از double استفاده کنید. دامنهی int کوچیکتر از double هست. float هم بیشتر برای اعداد اعشاری استفاده میشه. ممنون تست کردم عدد درست و دقیقه رو باز نمایش نمیده من میخوام عدیدی که تو ماشین حساب در میاد تو اینم در بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۲۲ در ۱۷:۰۴، mr yahoo گفته است: ممنون تست کردم عدد درست و دقیقه رو باز نمایش نمیده من میخوام عدیدی که تو ماشین حساب در میاد تو اینم در بیاد سلام از کد زیر استفاده کنید من که جواب گرفتم Log(Round(in1*in2*in3)) متغیر ها را هم از نوع Double لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr yahoo 0
ممنون راهنمایی کنید گیر همینم
سلام دوستان من میام ۳ تا عدد رو بیسیک × هم میکنم جوابش تو ارقام سنگین غلط در میاد چیکار کنم
Dim in1 As Int=222
Dim in2 As Int=222
Dim in3 As Int=350000
log(int1 * in2 * int3)
Float هم زدم نشد
لطفا راهنمایی کنید چطوری ۳ عدد رو در بیسیک فور اندروید ضربدر هم کنیم جواب درست و کامل در بیاد
200×200×3589658= ............
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.