انقدری که تو کل دوران کدنویسی خطا دیدم در کاتلین ندیدم !
بسکه گسترده است و امکان هندل کردن داده جمع کردنشون سخت تر شده...
آقا کلی سرچ کردم حالا میپرسم امیدوارم جوابی براش باشه... چون کاربران دارن به فورس کلوز میخورن 😢
در اپ برای خرید کاربر رو با کد زیر به مرورگر هدایت میکنم.
fun dargahCredit(context: Context, price: String) {
val dargahIntent = Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("https://domain.ir/api/dargah?token=${SharedController(context).Token()}&price=${price}"))
context.startActivity(dargahIntent)
}
مثلا کاربر خرید رو کنسل میکنه. در صفحه سایت بازگشت گزینه بازگشت به اپلیکیشن قرار دادم... با انتخابش به اکتیویتی خرید برمیگرده...
با این بازگشت انگار اکتیویتی ریست شده و اگر کاربر چک باکسی رو برای خرید تیک زده از انتخاب در میاد و ... و چون متعیرها ریست شدن با انتخاب گزینه ها رویدادی که نیاز هست رخ میده... ادیت تکست ها خالی شدن و ...
برای رفع این مشکل در منیفست خاصیت android:launchMode اکتیویتی رو برابر با singleInstance قرار دادم و درست شد.
اما الان متوجه شدم که وقتی به اکتیویتی برمیگرده اگر گزینه back بالای صفحه یا دکمه Back رو بزنیم باز به مرورگر برمیگرده و اگر دوباره در سایت گزینه بازگشت به اپ رو بزنه همون اکتیویتی باز میشه اما اینبار دوباره مثل قبل ریست شده ... و کلا گزینه بازگشت به اکتیویتی های قبلی برنمیگرده و میفتیم تو لوپ !
کلا نمیشه کاری کرد Back رو زد برگرده به اکتیویتی قبلیش ؟ (خب شاید کاربر از خرید منصرف شد.)
و اینکه وقتی برای بار دوم از مرورگر برگشت به اپ همه چیز ریست نشه ؟ ( که نخواد دوباره اطلاعات وارد کنه)
سوال
fun_code 216
سلام و وقت بخیر
انقدری که تو کل دوران کدنویسی خطا دیدم در کاتلین ندیدم !
بسکه گسترده است و امکان هندل کردن داده جمع کردنشون سخت تر شده...
آقا کلی سرچ کردم حالا میپرسم امیدوارم جوابی براش باشه... چون کاربران دارن به فورس کلوز میخورن 😢
در اپ برای خرید کاربر رو با کد زیر به مرورگر هدایت میکنم.
fun dargahCredit(context: Context, price: String) { val dargahIntent = Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("https://domain.ir/api/dargah?token=${SharedController(context).Token()}&price=${price}")) context.startActivity(dargahIntent) }
مثلا کاربر خرید رو کنسل میکنه. در صفحه سایت بازگشت گزینه بازگشت به اپلیکیشن قرار دادم... با انتخابش به اکتیویتی خرید برمیگرده...
با این بازگشت انگار اکتیویتی ریست شده و اگر کاربر چک باکسی رو برای خرید تیک زده از انتخاب در میاد و ... و چون متعیرها ریست شدن با انتخاب گزینه ها رویدادی که نیاز هست رخ میده... ادیت تکست ها خالی شدن و ...
برای رفع این مشکل در منیفست خاصیت android:launchMode اکتیویتی رو برابر با singleInstance قرار دادم و درست شد.
اما الان متوجه شدم که وقتی به اکتیویتی برمیگرده اگر گزینه back بالای صفحه یا دکمه Back رو بزنیم باز به مرورگر برمیگرده و اگر دوباره در سایت گزینه بازگشت به اپ رو بزنه همون اکتیویتی باز میشه اما اینبار دوباره مثل قبل ریست شده ... و کلا گزینه بازگشت به اکتیویتی های قبلی برنمیگرده و میفتیم تو لوپ !
کلا نمیشه کاری کرد Back رو زد برگرده به اکتیویتی قبلیش ؟ (خب شاید کاربر از خرید منصرف شد.)
و اینکه وقتی برای بار دوم از مرورگر برگشت به اپ همه چیز ریست نشه ؟ ( که نخواد دوباره اطلاعات وارد کنه)
از ته دل امیدوارم برای این خطای دشوار پاسخی باشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.