bahram1 8 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام دوستان من برای شما برنامه نویسان حرفه ای بیشنهاد میکنم برای اون دسته از افرادی که کامبیوتر ندارن و عاشق برنامه نویسین یک برنامه بنویسید که بشه باهاش در گوشی برنامه نویسی کرد 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ از نوع برنامه وجود داره . ساخت این برنامه ها هم کار خیلی سختیه ! 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahram1 8 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ از نوع برنامه وجود داره . ساخت این برنامه ها هم کار خیلی سختیه ! سخته ولی جواب میدی شما دوست عزیز اگه به خدا توکل کنین و بنویسین انگار 2روزه تموم شده 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ برادر کتاب ک نیستد ! کامپایلر میخواد و.... کار یک نفر هم نیست. با بیسیک هم فکر می کنم امکانش نباشه. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سخته ولی جواب میدی شما دوست عزیز اگه به خدا توکل کنین و بنویسین انگار 2روزه تموم شده سلام حداقل 2 ماه کار داره . اون هم اگر به مشکلی بر نخوریم . تازه کار یه نفر دو نفر نیست . باید 5 نفر حداقل باشن. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sina 87 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ من ب اون افرادی عاشق برنامه نویسی هستند پیشنهاد میکنم زبان جاوا را فرا بگیرند و از برنامه ی AIDE ک مخصوص دیوایس های اندروید هست استفاده کنند 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ کاملا درسته سینا به نظر من کسایی که کامپیوتر ندارن کلا سراغ برنامه نویسی نیان بیخی 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jalal 3 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اقايکى اموزش کامل کار با b4aرو بزاره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ ساخت چنین برنامه ای غیر ممکنه حتی مهنسین گوگل هم نمی تونم من تعجب بعضی ها میاد میگن یه هفته کار می بره 5 نفر میخواد شما اصلا می فهمید چی میخواین بنویسین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اقايکى اموزش کامل کار با b4aرو بزاره میتونی از آموزش های پایه انجمن بهره بگیری http://answercenter.ir/forum/37-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اونایی که کامپیوتر ندارن چرا سراغ برنامه نویسی نرن؟؟؟؟ من خودم همین آخرای تابستون امسال لپ تاپ گرفتم و اون موقع فقط با گوشی کار میکردم(گوشی جاوا) نه اینکه با جاوا برنامه بنویسیم ، اما حداقل از اینترنتش استفاده میکردم و آموزشا رو دنبال میکردم و تو کافینتی جایی اگه کامپویتر داشت عملیش میکردم، بعد نمیشد ضایع میشدم میومدم خونه. منم پیشنهاد میکنم کسایی که پی سی ندارن برن دنبال آموزشاش و یاد بگیرن مطمئن باشید خیلی موفق میشید وقتی که پی سی گرفتید. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ کتابساز هایی داریم که تو خود گوشی کار میکنن ولی ساخت IDE کار آسونی اصلا نیست !!!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ آقا کی گفته که چنین برنامه ای نیست آقا چنین برنامه ای برای گوشیهای اندروید درست شد اگه اشتباه نکنم اسمش هم کتابساز بود امکانات خوبی هم داشت قیمتش هم 6ماه پیش1500تومن بود داداش اگه من لینک برنامه رو پیدا کردم حتما قرار میدم تا دوستان که میکن چنین برنامه ای رو نمیشه ساخت ببینن که ساخته شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ آقا کی گفته که چنین برنامه ای نیست آقا چنین برنامه ای برای گوشیهای اندروید درست شد اگه اشتباه نکنم اسمش هم کتابساز بود امکانات خوبی هم داشت قیمتش هم 6ماه پیش1500تومن بود داداش اگه من لینک برنامه رو پیدا کردم حتما قرار میدم تا دوستان که میکن چنین برنامه ای رو نمیشه ساخت ببینن که ساخته شد بله بود ولی با اکلیپس بودش. تازه امکاناتش هم محدود بود فقط متن و عکس میدادی بهش کتابو می ساخت برات! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ عزیز من اون برنامه رو بنده هم دارم... ولی کتاب ساز با محیط برنامه نویسی خیلی فرق میکنه .... یه نرم افزار به اسم AIDE هم هست که با اون برنامه نویسی می شه کرد از طریق پلتفرم اندروید ولی محدودیت های زیادی داره. به قول یکی از دوستان که گفتن 4-5 نفر طی 2 ماه میتونن انجام بدن برنامه نویسی چنین نرم افزاری رو باید بگم کاملا در اشتباه هستی.... بهترین برنامه نویس های گوگل هم هنوز از پس این کار بر نیومدن. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ آخه داخل کتاب ساز میشه کد نوشت و کامپایل کرد. کتابساز خودش یه برنامه آندورید هست نه یه کامپایلر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jalal 3 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اینجا کسی هست کامل برنامه نويسى بلد باشه? تايپک بزنید اموزش کار با b4a اینجا فقط درمورد برنامه نويسى هست و اموزشات نصب برنامه ولی اموزش کاربا B4a رو نذاشتين مٽلا کامپايل چيه? ویجت چيه? از اینا کسی هست توانایی اموزش دادن رو بلد باشه? اگه بنده خدای بود م خيلى لازم دارم کسی می تونه داخل ایميل به من اموزش کامل بده? [email protected] نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اینجا کسی هست کامل برنامه نويسى بلد باشه? تايپک بزنید اموزش کار با b4a اینجا فقط درمورد برنامه نويسى هست و اموزشات نصب برنامه ولی اموزش کاربا B4a رو نذاشتين مٽلا کامپايل چيه? ویجت چيه? از اینا کسی هست توانایی اموزش دادن رو بلد باشه? اگه بنده خدای بود م خيلى لازم دارم کسی می تونه داخل ایميل به من اموزش کامل بده? [email protected] شما هر چیزی که میخوای دسته بندی کن به ترتیب الویت یکی یکی تایپیک بزن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اینجا کسی هست کامل برنامه نويسى بلد باشه? تايپک بزنید اموزش کار با b4a اینجا فقط درمورد برنامه نويسى هست و اموزشات نصب برنامه ولی اموزش کاربا B4a رو نذاشتين مٽلا کامپايل چيه? ویجت چيه? از اینا کسی هست توانایی اموزش دادن رو بلد باشه? اگه بنده خدای بود م خيلى لازم دارم کسی می تونه داخل ایميل به من اموزش کامل بده? [email protected] دوست عزیز اینا چیزی نیست که بشه یک شبه همه را یاد بگیرید شما باید کم کم شروع به برنامه نویسی کنید خودتون برای پیشرفت بیشتر با این مسائل رو به رو میشد ضمنا دیگه امروزه هر کسی که یه گوشی آندورید داشته باشه می فهمه ویجت چیه شما قبل از شروع به برنامه نویسی با سیستم عامل آندورید و ویژگی های آن آشنا بشید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ قاعدتا تلفن همراه با این رم و سی پیو پایین و پردازشگر ضعیف که سر یک بازی جاوا داغ میکنه توان کامپایل کردن برنامه اندروید را نداره . اگه به فکر سوختن گوشی خودتون هستید حتما پیگیریش کنید اینجا بحث مدل گوشی یا اپلو سونی سامسنگ نیست همه گوشی ها توان کامپایل ندارن رشته تخصصی خودم الکترونیک هست به چشم شاهد این بودم که معنی عدم وجود توان کافی در گوشی نسبت به لپ تاپ یا سیستم یعنی چی . نتیجشم این شد که تو آزمایشگاه گوشی 800 هزاری یکی از دانشجویان ترکید تفاوت لپ تاپ با پی سی تو کامپایل کردن یک برنامه خیلی بعد شما دارید کامپیوترو با گوشی مقایسه میکنید میدونستید برای اینکه بیسیک اصلا کار کنه چه پیش نیاز هایی داره ؟ java.exe , jdk , sdk , .net , c## , visual و ... ده ها برنامه دیگه که به همراه خود بیسیک فعال میشه اینایی که گفتم سنگیناش بود . ختم کلا عملا ساختن شبیه ساز مثل بیسیک روی گوشی ( نه که شدنی نباشه ) شدنی هست ولی عواقب جبران نا پذیری به جا میذاره موفق باشید . از نظر بنده جاوا یاد بگیرید که وب سایت های زیادی برای تستش وجود داره . بگردید شاید تو قالب اندروید هم براش شبیه ساز آنلاین باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.