محمدی 95 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 سلام فکر کنم 10 امین پستم میشه در این مورد که کسی پاسخ نداده تا الآن امیدوارم توی این پست دیگه تمام مشکلات حل بشه لطفا یک نفر یه سورسی از تب هاست آماده کنن که چند تا ویو از جنس ایمیج ویو داشته باشد در تب اول و دوم که در تمام گوشیها با یک اندازه نمایش داده بشه اگر هم سورس کد پیوست نمیکنید لطفا (خودتون امتحان کنید چیزی رو که بیان میخواید کنید) چون از هر روشی که به مغزم رسیده استفاده کردم بازم به نتیجه نرسیدم برای مثال این عکس هم قرار میدم که متوجه بشید چی میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 مسءولین رسیدگی کنند 12 ساعت گذشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام
فکر کنم 10 امین پستم میشه در این مورد که کسی پاسخ نداده تا الآن
امیدوارم توی این پست دیگه تمام مشکلات حل بشه
لطفا یک نفر یه سورسی از تب هاست آماده کنن که چند تا ویو از جنس ایمیج ویو داشته باشد در تب اول و دوم که در تمام گوشیها با یک اندازه نمایش داده بشه
اگر هم سورس کد پیوست نمیکنید لطفا (خودتون امتحان کنید چیزی رو که بیان میخواید کنید) چون از هر روشی که به مغزم رسیده استفاده کردم بازم به نتیجه نرسیدم
برای مثال این عکس هم قرار میدم که متوجه بشید چی میخوام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.