اندرویدستان 90 ارسال شده در 25 آذر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۴۰۲ ۲۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: من مجددا تست کردم همچین مشکلی وجود نداره و مقدار payload درست ذخیره میشه ممنون بابت وقتی که از شما گرفتم مشکل را پیدا کردم و چون شما در ساخت کتابخانه زحمت کشیدید میگویم تا اگر کسی به این مشکل برخود بتواند رفع مشکل کند فقط باید اپلیکیشن بازار را بروز میکردم ممنون و شرمنده🥰 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza47 1 ارسال شده در 17 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین در ۱۴۰۲/۷/۵ در 08:48، محمدرضا شاهپیری گفته است: عزیز من تست کردم هیچ مشکلی نداره. موارد زیر رو دانلود کنید و کلا یه پوشه sdk جدید بسازید و داخلش بریزید فایها رو.b4a هم نسخه آخر باشه. سورس هم نسخه آخر. نباید مشکلی باشه https://dl.google.com/android/repository/commandlinetools-win-9123335_latest.zip https://www.b4x.com/android/files/resources_11_22.zip متاسفانه با ورژن 3 این کتابخونه هنگام کامپایل ارور زیر رو میگیرم sdk من 33 هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza47 1 ارسال شده در 5 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت کسی نیست جواب بده؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد در ۱۴۰۳/۱/۱۷ در ۰۱:۲۳، reza۴۷ گفته است: متاسفانه با ورژن 3 این کتابخونه هنگام کامپایل ارور زیر رو میگیرم sdk من 33 هست سلام و درود. نسخه آخر کتابخونه رو دانلود کنید همچنین b4a و sdk هم باید به روز باشه نباید مشکلی باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrad 37 ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد درود و ارادت من تازگی متوجه شدم کتابخانه پولکی با PersianRetrofit تداخل داره ممکنه راهنمایی کنید تا رفع کنم این موردو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد سلام. گوشیم Redmi Note 11 Pro هست با اندروید 13 بعضی وقتا به پرداخت متصل نمیشه!! اما روی گوشی های دیگه اوکیه!! اینترنتو چی تی اینو اینارم چک کردم، مشکل همچنان پابرجاست به نظرتون مشکل از کجاست توی صفحه لودینگ گیر میکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد 13 دقیقه قبل، MR.B4A گفته است: سلام. گوشیم Redmi Note 11 Pro هست با اندروید 13 بعضی وقتا به پرداخت متصل نمیشه!! اما روی گوشی های دیگه اوکیه!! اینترنتو چی تی اینو اینارم چک کردم، مشکل همچنان پابرجاست به نظرتون مشکل از کجاست توی صفحه لودینگ گیر میکنه گوشیای هواوی و شیائومی واقعا سرطانن. انقد دستکاری کردن سیستم عاملو که اکثر چیزها روشون کار نمیکنن. احتمالا دسترسی بازار گرنت نشده یا یه محدودیت دیگه ای داره. تو صفحه تنظیمات برنامه برید ببینید چی فعال نیست 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد ۲ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: گوشیای هواوی و شیائومی واقعا سرطانن. انقد دستکاری کردن سیستم عاملو که اکثر چیزها روشون کار نمیکنن. احتمالا دسترسی بازار گرنت نشده یا یه محدودیت دیگه ای داره. تو صفحه تنظیمات برنامه برید ببینید چی فعال نیست نظورتون از صفحه تنظیمات کجا هست؟! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد ۵۴ دقیقه قبل، MR.B۴A گفته است: نظورتون از صفحه تنظیمات کجا هست؟! تنظیمات خود گوشی. جایی که اطلاعات برنامه هست. توی settings->app 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FarzamPlus 1 ارسال شده در 14 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور درود دوستان من B4A من نسخه 13 هستش و SDK هم نسخه X یا 33 فکر کنم ولی موقع کامپیایل خطا میده ... بعد اگر مثلا کسی دیگه اندرویدش پایین تر باشه مشکلی پیش نمیاد ؟ مثلا اندروید 7-8-9 خطا کامپیایل بر طرف شده .. الان این خطا رو میده *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create (first time) ** ** Activity (main) Resume ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = true ** ** Activity (menu) Create (first time) ** ** Activity (menu) Resume ** ** Activity (menu) Pause, UserClosed = false ** ** Activity (shop) Create (first time) ** java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Landroidx/activity/result/ActivityResultRegistry; at java.lang.Class.classForName(Native Method) at java.lang.Class.forName(Class.java:400) at java.lang.Class.forName(Class.java:326) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.getCorrectClassName(Shell.java:624) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.createObject(Shell.java:611) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:366) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:255) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:157) at ir.Quick_Brain.ff.shop.initializeGlobals(shop.java:327) at ir.Quick_Brain.ff.shop.afterFirstLayout(shop.java:102) at ir.Quick_Brain.ff.shop.access$000(shop.java:17) at ir.Quick_Brain.ff.shop$WaitForLayout.run(shop.java:83) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:751) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:154) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6176) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:893) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:783) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "androidx.activity.result.ActivityResultRegistry" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/ir.Quick_Brain.ff-1/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/data/app/ir.Quick_Brain.ff-1/lib/x86, /system/lib, /vendor/lib]] at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDexClassLoader.java:56) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:380) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:312) ... 20 more ** Activity (shop) Resume ** ** Activity (shop) Pause, UserClosed = true ** ** Service (starter) Destroy (ignored)** نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 20 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور سلام به همه من b4a رو با همه sdk و جاوا و هرچیزی که خود سایت برای دانلود گذاشته بود رو بروزرسانی کردم، منتها این خطارو حین کامپایل دریافت میکنم: ممنون میشم راهنمایی کنید که ایراد از کجاست و چرا توی نسخه قبلی این مشکل وجود نداشت؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 20 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور اما حالا که به نسخه قبلی برگردوندم، همه چیز خوب کار میکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza47 1 ارسال شده در 27 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور در ۱۴۰۳/۳/۲۴ در 11:03، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. نسخه آخر کتابخونه رو دانلود کنید همچنین b4a و sdk هم باید به روز باشه نباید مشکلی باشه هم اخرین نسخه کتابخونه رو دارم هم b4a و sdk بروز هستند ولی بازم همون ارور رو هنگام کامپایل میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 28 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور سلام منم کد خطای زیر رو دریافت میکنم java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Landroidx/activity/result/ActivityResultRegistry; at java.lang.Class.classForName(Native Method) at java.lang.Class.forName(Class.java:536) at java.lang.Class.forName(Class.java:467) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.getCorrectClassName(Shell.java:624) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.createObject(Shell.java:611) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:366) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:255) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:157) at ir.test.act_profile.initializeGlobals(act_profile.java:327) at ir.test.act_profile.afterFirstLayout(act_profile.java:102) at ir.test.act_profile.access$000(act_profile.java:17) at ir.test.act_profile$WaitForLayout.run(act_profile.java:83) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:958) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99) at android.os.Looper.loopOnce(Looper.java:230) at android.os.Looper.loop(Looper.java:319) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:8919) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:578) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1103) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: androidx.activity.result.ActivityResultRegistry ... 21 more نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.