اندروید اولترا 0 ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۱ پوزش بابت ارسال دو پیام پیاپی. در صورت نصب نبودن بازار به روی موبایل، برنامه کرش میکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 8 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۴۰۱ 14 ساعت قبل، اندروید اولترا گفته است: پوزش بابت ارسال دو پیام پیاپی. در صورت نصب نبودن بازار به روی موبایل، برنامه کرش میکنه موقع صدا زدن متد purchaseProduct از Try Catch استفاده کنین: Try Dim MyStr As String="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789" Dim Payload As String For i=0 To 8 Payload=Payload&MyStr.CharAt(Rnd(0,MyStr.Length-1)) Next Bazaar.purchaseProduct("MyProductID",Payload.Trim) Catch ToastMessageShow("بازار نصب نیست یا خطایی به وجود آمد",False) End Try یه راه دیگه چک کردن نصب بودن بازار روی گوشی قبل از صدا زدن متد purchaseProduct هست: Dim PM As PackageManager If PM.GetInstalledPackages.IndexOf("com.farsitel.bazaar")<>-1 Then Dim MyStr As String="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789" Dim Payload As String For i=0 To 8 Payload=Payload&MyStr.CharAt(Rnd(0,MyStr.Length-1)) Next Bazaar.purchaseProduct("MyProductID",Payload.Trim) Else ToastMessageShow("بازار نصب نیست",False) End If در روش دوم باید این دسترسی رو به مانیفست اضافه کنین تا توی اندرویدهای بالاتر به مشکل نخورین: AddPermission(android.permission.QUERY_ALL_PACKAGES) این یه دسترسی حساسی هست که موقع فرستادن اپلیکیشن به بازار برای انتشار باید دلیل استفاده از این دسترسی رو توضیح بدین و بگین صرفا جهت چک کردن نصب بودن بازار استفاده میشه تا از فورس کلوز جلوگیری کنه و از اون هیچ استفاده دیگه ای نمیشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Phoenix Phoenixinoo 0 ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۱ با سلام. دوتا محصول ایجاد کردم داخل بازار. بعد از پرداخت یکی از محصولات، هر دوی اونا باز میشه. در صورتی که کد ها کاملا متفاوت هستند و دو محصول متفاوت ایجاد شده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ در 13:01، Phoenix Phoenixinoo گفته است: با سلام. دوتا محصول ایجاد کردم داخل بازار. بعد از پرداخت یکی از محصولات، هر دوی اونا باز میشه. در صورتی که کد ها کاملا متفاوت هستند و دو محصول متفاوت ایجاد شده سلام دوست عزیز مشکل توی کتابخونه نیست. وقتی خرید انجام میشه تابع EventName_purchaseSucceed صدا زده میشه. شما باید بعد پرداخت موفقیت آمیز بیای و شناسه رو چک کنی ببینی کاربر کدوم محصول رو خریده و فقط همون محصول رو بهش تحویل بدی! If purchaseInfo.productId="MyProduct1" Then Log("باید محصول اول تحویل داده بشه") Else if purchaseInfo.productId="MyProduct2" Then Log("باید محصول دوم تحویل داده بشه") End If 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Babak22 2 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۱ سلام، ممنون از بابت آموزش بسیار خوبتون. من وقتی می خوام برنامه رو کمپایل کنم خطای زیر رو میده B4A Version: 11.80 Parsing code. (0.00s) Java Version: 11 Building folders structure. (0.02s) Compiling code. (0.04s) Compiling layouts code. (0.03s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: androidx.annotation/annotation-experimental Source: Poolakey همه کارا رو طبق آموزش شما انجام دادم و حتی پروژه رو Clean هم کردم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Babak22 2 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۱ سلام مجدد، اشکال رفع شد، علامت ":" در ابتدای نام annotation-experimenta حذف شده بود. با اجازه آقای شاهپیری عزیز، که واقعا خیلی کار بزرگ و قشنگی کردن که این کتابخوه مهم رو در اینجا آموزش دادن، ممکنه دوستان دیگه، با دو تا مشکل دیگه مثل من در هنگام کمپایل برنامه مواج شده باشند که راه حل آنها رو در زیر میگم: 1 - اول اینکه این کتابخانه با کتابخانه OkHttpUtils2 مشکل داره که باید در فایل xml این کتابخونه (OkHttpUtils2) گزینه تداخل یعنی <dependsOn>kotlin-stdlib-1.6.10</dependsOn> رو حذف کنید. ( البته توو کتابخانه هایی که من نصب کردم با این کتابخانه مشکل داشت) 2- اگه در هنگام کمپایل پیغام خطای Error: Cannot fit requested classes in a single dex file (# methods: 73563 > 65536). Try supplying a main-dex list Compilation failed داده شد. باید در اکتیویتی Main در قسمت Project Attributes عبارت زیر رو هم قرار بدید: MultiDex: true# البته من با بیسیک 11.80 دارم کار می کنم. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Babak22 2 ارسال شده در 15 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۴۰۱ سلام جناب شاهپیری. برای امنیت خرید درون برنامه ای کافه بازار هم میشه یک آموزش بگذارید یا راهنمایی کنید لطفا. با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FootballLovers 0 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۱ سلام الان دیگه نسخه sdk ها بالاتر رفته نیاز هست فایلای شمارو جایگزین کنیم؟ مال من همون شروع برنامه فورس کلوز میده بدون هیچ لاگی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱۱/۱ در 15:59، FootballLovers گفته است: سلام الان دیگه نسخه sdk ها بالاتر رفته نیاز هست فایلای شمارو جایگزین کنیم؟ مال من همون شروع برنامه فورس کلوز میده بدون هیچ لاگی سلام و درود. من تست نکردم sdk جدید نسخه ها رو. اگه نسخه کتابخونه ها آپدیت شده دیگه نیازی به جایگزینی نیست جدیدا جواب میده. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zibmoj 1 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۴۰۱ با target 31 مشکل داره و خطای زیر رو میده java.lang.IllegalArgumentException:Targeting S+ (version 31 and above) requires that one of FLAG_IMMUTABLE or FLAG_MUTABLE be specified when creating a PendingIntent. Strongly consider using FLAG_IMMUTABLE, only use FLAG_MUTABLE if some functionality depends on the PendingIntent being mutable, e.g. if it needs to be used with inline replies or bubbles. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza528 0 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۴۰۱ با سلام و خسته نباشید یک سوال داشتم در مورد پرداخت پولکی برای ارسال درخواست خرید چگونه همراه درخواست خرید ی درخواست Developer Payload هم بفرستیم که کاربر نتونه برنامه رو از یک حساب چند تا دستگاه رو فعال کنه و هر موقع خرید کردن فقط همون دستگاه ثبت بشه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali reza 5 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۱ با سلام و خسته نباشید با اضاف کردن کد Extends : androidx.appcompat.app.AppCompatActivity# برنامه در همون ابتدای کار کرش میکنه و فورس کلوز میده بدون اینکه هیچ خطایی بده لطفا راهنمایی کنید خیلی بهش احتیاج دارم نسخه b4a :12.2 هست و از api 33 استفاده میکنم و تمام موارد گفته شده در اموزش رو هم انجام دادم اما در اجرای سورسی که گذاشتید هم همین مشکل پیش میاد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۴۰۱ 20 ساعت قبل، ali reza گفته است: با سلام و خسته نباشید با اضاف کردن کد Extends : androidx.appcompat.app.AppCompatActivity# برنامه در همون ابتدای کار کرش میکنه و فورس کلوز میده بدون اینکه هیچ خطایی بده لطفا راهنمایی کنید خیلی بهش احتیاج دارم نسخه b4a :12.2 هست و از api 33 استفاده میکنم و تمام موارد گفته شده در اموزش رو هم انجام دادم اما در اجرای سورسی که گذاشتید هم همین مشکل پیش میاد سلام و درود. نسخه آخر sdk رو از سایت مرجع دانلود و جایگزین کنید و api رو برای b4a روی ۳۱ بزارید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behzadsen 2 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۴۰۲ دوستان و اساتید محترم سلام. با توجه به مستندات بازار در مورد دریافت لیست اشتراک های خریداری شده چطوری میتونم این فانکشن رو توی بیسیک فور آندورید بنویسم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AkbarDeveloper2022 0 ارسال شده در 18 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۴۰۲ متاسفانه منم همین مشکل رو دارم از دوستان کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zibmoj 1 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۲ چطور لیست خرید های انجام شده رو بگیرم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۴۰۲ سلام. ببخشید استاد اگه این تغغیراتی که توی آموزش گفتید رو در پوشه های sdk ایجاد کنیم، برای کامپایل برنامه های دیگمون مشکلی ایجاد نمیشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۴۰۲ ۶ ساعت قبل، batman۱۲۳ گفته است: سلام. ببخشید استاد اگه این تغغیراتی که توی آموزش گفتید رو در پوشه های sdk ایجاد کنیم، برای کامپایل برنامه های دیگمون مشکلی ایجاد نمیشه؟ سلام. نسخه 3 رو دانلود کنید و همچنین نسخه b4a و sdk هم نسخه آخر باشه فک کنم دیگه نیازی به تغییر sdk نیست 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۴۰۲ استاد برای من موقع کامپایل این خطارو میده: چی کارش کنم؟! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۴۰۲ 32 دقیقه قبل، batman123 گفته است: استاد برای من موقع کامپایل این خطارو میده: چی کارش کنم؟! نسخه بیسیک رو حتما به روز کنید. همینطور sdk و فایلهای extra رو از سایت مرجع بگیرید و سمپلی که گذاشتم رو تست کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.