امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۱ سلام بعضی از دوستان در پیاده سازی تبلیغات ادیوری مشکل داشتند و امروز تصمیم گرفتم یه سمپل برای تبلیغات ادیوری بنویسم و منتشر کنم. توی این سمپل سه نوع تبلیغ پیاده سازی شده: 1- تبلیغ بنری 2- تبلیغ میان صفحه ای 3- تبلیغ ویدیویی جایزه دار (رواردد) Adivery.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۱ سلام ی مشکلی هست هنگام ورود به سایت ارور 403 میده یعنی مسدود شدم؟ یا از سایت خود ادیوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۱ 4 ساعت قبل، DexterFstone گفته است: سلام ی مشکلی هست هنگام ورود به سایت ارور 403 میده یعنی مسدود شدم؟ یا از سایت خود ادیوریه؟ این شماره ادیوری هست باهاشون تماس بگیرین: ۰۲۱-۹۱۰۷۱۰۴۰ بعد تماس داخلی 6 رو شماره گیری کنین که مربوط به بخش ادیوری هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۸/۲۷ در 08:21، DexterFstone گفته است: سلام ی مشکلی هست هنگام ورود به سایت ارور 403 میده یعنی مسدود شدم؟ یا از سایت خود ادیوریه؟ سلام وقت به خیر من زنگ زدم گفتن با هیتلر شکن وارد پنل بشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.