V4hid مهمان ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام کسی میدونه event ها تو بیسیک چجوریه؟؟؟؟؟ مثلا من یه سوکت تو کتابخانه نوشتم می خوام ادلیست هاشو تو اکتیویتی لود کنم کسی میتونه کمک کنه؟؟؟ یه چیزی مثه event va delgate تو سی شارپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ فکر کنم سورسش تا حدودی توی تالار قبلی باشه. آدرسش رو که دارید احتمالا از اونجا بگرد دانلود کن... توی این انجمن بحث نیمباز و .... نیشه خیلی بهتره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام داداش مهدی ربطی به نیمباز نداره عزیز کلا خواستم اونت رو توی بیسیک یاد بگیرم تو فروم قبلی هم گشتم چیزی نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ ک لینک تاپیکش که آقای حقیقی زحمتش رو کشیده بودن ×××××××××××××××××××× هر ابزاری بدون شک Event های مخصوص خودش رو داره. مثلا WebView یکی از Event هاش Page_Finished هست یا همون ListView یک سری Event از پیش تعریف شده هم داره که اگه از Designer اضافه کنید و روش RightClick کنید Event هاش قابل دیدن هستن. من 2-3 ساعت دیگه دارم میرم قشم . کلاس دارم . این تاپیک رو بیشتر باز کن و Event های ابزارهایی رو که دوست داری باهاشون آشنا بشی رو بگو تا بچه ها راهنمایی کنند. خیلی کاربردی میتونه باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ خب منم می خوام واسه کتاب خونه ام یه اونت بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ آموزش تصویری ساخت کتابخانه رو دیدی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ واسه دیدن event ها میتونید تو قسمت کد نویسی یه space بزنید و یه tab لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ نه نت من خیلی ضعیفه نمیتونم دانلود کنم ممنون میشم اگه توضیح مختصر بدی آرمین جان من مم خوام واسه کتابخانه خودم اونت بزارم نه اونت های دیگه رو بیارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ من خودم یه مدت دنبالش بودم بعد دیگه ولش کردم.اگه شد تا امشب آموزش میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ واسه گذاشتن event میتونی از public و end public استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟؟ نمیفهمم منظورت رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ کسری نعمتی گفت که آموزش میده منتظر بمون توضیح هم میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سلام به همه منظور داداش وحید ما CallSub ه داداش وحید شما باید از CallSub("esme class","esme sub") CallSub2("esme class","esme sub","moteqayeri k mikhay enteqal bdi") استفاده کنی اگه می خوای کسایی هم که دارن از کتابخونت استفاده کنن مشکلی نداشته باشن به xml خودت زیر owner یه event اضافه کن به این شکل <event>Sub (mot as moteqayer)</event> اضافه می کنی به همین سادگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ داش مصطفی من هر چی گشتم راجع به این دیدم یه جاهایی حتما باید جاوا و اکلیپس بلد باشی.تو خود سایت اصلی ش گشتم ولی همشون جاوا بودن.مثلا واسه درست کردن Event هم فقط جاوا داشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ نگاه کن داداش کسرا نیازی به دونستن جاوا نیست همینی که من بالا گفتمه حتی اونایی که با eclipse کتابخونه برای b4a می نویسن {یکیش خود منم} یه کتابخونه هست به نام B4AShared.jar که همه کار ها رو آسون می کنه برای نوشتن کتابخونه اگه نیاز به event و delegate داشتی از همین روش بالا انجام بده مطمئن باش جواب می گیری چون خودم قبلا امتحانش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ داداش مصطفی متاسفانه باز هم نتونستم می خوام وقتی tab رو میزنم لیست اونت های کتابخانه ام بالا بیاد ولی نمیدونم چرا نمیشه اگه میشه در مورد xml بیشتر توضیح بده کجا هست؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ داداش اینجا xml و اسم sub های کتابخونت و بذار واست ردیف کنم نمونه مثل این میشه <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <root> <doclet-version-NOT-library-version>1.04</doclet-version-NOT-library-version> <class> <name>iran.b4a.UltraContact</name> <shortname>ContactUltra</shortname> <owner>process</owner> <event>Sub (true as Boolean)</event> <method> <name>Initialize</name> <comment></comment> <returntype>void</returntype> <parameter> <name>ba</name> <type>anywheresoftware.b4a.BA</type> </parameter> <parameter> <name>intent</name> <type>android.content.Intent</type> </parameter> </method> <property> <name>Number</name> <returntype>java.lang.String</returntype> <comment></comment> </property> <property> <name>FirstName</name> <returntype>java.lang.String</returntype> <comment></comment> </property> </class> <version>1.0</version> <author>BASIC</author> </root> اینجا "Sub (true as Boolean)" فقط یک نمونست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ درست شد داداش جون خیلی می خوامت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
V4hid مهمان
سلام کسی میدونه event ها تو بیسیک چجوریه؟؟؟؟؟
مثلا من یه سوکت تو کتابخانه نوشتم می خوام ادلیست هاشو تو اکتیویتی لود کنم
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
یه چیزی مثه event va delgate تو سی شارپ
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.