V4hid مهمان ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 سلام کسی میدونه event ها تو بیسیک چجوریه؟؟؟؟؟ مثلا من یه سوکت تو کتابخانه نوشتم می خوام ادلیست هاشو تو اکتیویتی لود کنم کسی میتونه کمک کنه؟؟؟ یه چیزی مثه event va delgate تو سی شارپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 فکر کنم سورسش تا حدودی توی تالار قبلی باشه. آدرسش رو که دارید احتمالا از اونجا بگرد دانلود کن... توی این انجمن بحث نیمباز و .... نیشه خیلی بهتره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 سلام داداش مهدی ربطی به نیمباز نداره عزیز کلا خواستم اونت رو توی بیسیک یاد بگیرم تو فروم قبلی هم گشتم چیزی نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 ک لینک تاپیکش که آقای حقیقی زحمتش رو کشیده بودن ×××××××××××××××××××× هر ابزاری بدون شک Event های مخصوص خودش رو داره. مثلا WebView یکی از Event هاش Page_Finished هست یا همون ListView یک سری Event از پیش تعریف شده هم داره که اگه از Designer اضافه کنید و روش RightClick کنید Event هاش قابل دیدن هستن. من 2-3 ساعت دیگه دارم میرم قشم . کلاس دارم . این تاپیک رو بیشتر باز کن و Event های ابزارهایی رو که دوست داری باهاشون آشنا بشی رو بگو تا بچه ها راهنمایی کنند. خیلی کاربردی میتونه باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 خب منم می خوام واسه کتاب خونه ام یه اونت بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 آموزش تصویری ساخت کتابخانه رو دیدی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 واسه دیدن event ها میتونید تو قسمت کد نویسی یه space بزنید و یه tab لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 نه نت من خیلی ضعیفه نمیتونم دانلود کنم ممنون میشم اگه توضیح مختصر بدی آرمین جان من مم خوام واسه کتابخانه خودم اونت بزارم نه اونت های دیگه رو بیارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 من خودم یه مدت دنبالش بودم بعد دیگه ولش کردم.اگه شد تا امشب آموزش میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 واسه گذاشتن event میتونی از public و end public استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟؟ نمیفهمم منظورت رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 29 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2014 کسری نعمتی گفت که آموزش میده منتظر بمون توضیح هم میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 30 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2014 سلام به همه منظور داداش وحید ما CallSub ه داداش وحید شما باید از CallSub("esme class","esme sub") CallSub2("esme class","esme sub","moteqayeri k mikhay enteqal bdi") استفاده کنی اگه می خوای کسایی هم که دارن از کتابخونت استفاده کنن مشکلی نداشته باشن به xml خودت زیر owner یه event اضافه کن به این شکل <event>Sub (mot as moteqayer)</event> اضافه می کنی به همین سادگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 30 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2014 داش مصطفی من هر چی گشتم راجع به این دیدم یه جاهایی حتما باید جاوا و اکلیپس بلد باشی.تو خود سایت اصلی ش گشتم ولی همشون جاوا بودن.مثلا واسه درست کردن Event هم فقط جاوا داشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 30 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2014 نگاه کن داداش کسرا نیازی به دونستن جاوا نیست همینی که من بالا گفتمه حتی اونایی که با eclipse کتابخونه برای b4a می نویسن {یکیش خود منم} یه کتابخونه هست به نام B4AShared.jar که همه کار ها رو آسون می کنه برای نوشتن کتابخونه اگه نیاز به event و delegate داشتی از همین روش بالا انجام بده مطمئن باش جواب می گیری چون خودم قبلا امتحانش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 2 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2014 داداش مصطفی متاسفانه باز هم نتونستم می خوام وقتی tab رو میزنم لیست اونت های کتابخانه ام بالا بیاد ولی نمیدونم چرا نمیشه اگه میشه در مورد xml بیشتر توضیح بده کجا هست؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 2 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2014 داداش اینجا xml و اسم sub های کتابخونت و بذار واست ردیف کنم نمونه مثل این میشه <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <root> <doclet-version-NOT-library-version>1.04</doclet-version-NOT-library-version> <class> <name>iran.b4a.UltraContact</name> <shortname>ContactUltra</shortname> <owner>process</owner> <event>Sub (true as Boolean)</event> <method> <name>Initialize</name> <comment></comment> <returntype>void</returntype> <parameter> <name>ba</name> <type>anywheresoftware.b4a.BA</type> </parameter> <parameter> <name>intent</name> <type>android.content.Intent</type> </parameter> </method> <property> <name>Number</name> <returntype>java.lang.String</returntype> <comment></comment> </property> <property> <name>FirstName</name> <returntype>java.lang.String</returntype> <comment></comment> </property> </class> <version>1.0</version> <author>BASIC</author> </root> اینجا "Sub (true as Boolean)" فقط یک نمونست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 2 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2014 درست شد داداش جون خیلی می خوامت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
V4hid مهمان
سلام کسی میدونه event ها تو بیسیک چجوریه؟؟؟؟؟
مثلا من یه سوکت تو کتابخانه نوشتم می خوام ادلیست هاشو تو اکتیویتی لود کنم
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
یه چیزی مثه event va delgate تو سی شارپ
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.