Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 با سلام برنامه ای دارای 50 مطلب مفید و کاربردی در رابطه با آشپزی. فعلا قابلیت های دیگر به برنامه اضافه نشده تا در صورت استقبال کاربران افزایش یابد. بنطرتان در مارکت بازار تایید خواهد شد ؟ گرافیک چطور است ؟ نمره را هم از 20 بگویید ممنون می شوم . اسکرین شات از برنامه فوق : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 باتن ها خیلی بد هستن جای کار دارن. (آیتم های لیست ویو) نمره گرافیک : ۱۹ نمره ایده : ۱۷ کلا : ۱۸ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 باتن ها خیلی بد هستن جای کار دارن. (آیتم های لیست ویو) نمره گرافیک : ۱۹ نمره ایده : ۱۷ کلا : ۱۸ ببینید من خیلی دنبال این باتن ها گشتم. آبی ساده روی یک شکل تار نارنجی خیلی زیباست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 ببینید من خیلی دنبال این باتن ها گشتم. آبی ساده روی یک شکل تار نارنجی خیلی زیباست .واقعیتش شاید آبی رو نارنجی زیبا باشه اما وقتی تصویر رو بلور کردین باید باتن ها رو تخت میکردین!و کیفیتشون هم اصلا خوب نیست و پیکسل ها تو چشم میزنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 واقعیتش شاید آبی رو نارنجی زیبا باشه اما وقتی تصویر رو بلور کردین باید باتن ها رو تخت میکردین! و کیفیتشون هم اصلا خوب نیست و پیکسل ها تو چشم میزنه. شاید به خاطر این که رزولیشن و اندازه عکس رو پایین آوردم شما اون طوری می بینید. اما چشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadhasan 35 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 من هم نظر آقای شجاعی رو دارم. یک ذره باید رو گرافیک کار بشه. نمره: 18.5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 خوبه آفرین این قسمت رو بررسی کن طرفین همخوانی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 خوبه آفرین این قسمت رو بررسی کن طرفین همخوانی نداره سلام شما اولین نفری بودید که متوجه شدید. اون قسمت رو خودم می دونستم . چشم حتما درستش می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 خویه ولی چرا یک فونت ندادی همون اول کار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اگر پشت مطالبت یه پنل میزاشی یکم محوش میکردی خیلی قشنگ ترم میشد اما در کل خوبه جای پیشرفتت زیاده افرین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 خویه ولی چرا یک فونت ندادی همون اول کار منظورتون رو نفهمیدم . لطفا می کنم واضح تر بگید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 لیبل که متن توش قرار گرفته رو بزار داخل یه پنل پنل رو سفید کن الفای پنل رو بکن 70 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 به نظر بنده برنامت خوبه ولی گرافیگ برنامه نه من به اگه یه کاربر بازار باشم برنامتو دانلود نمیکنم یکم به گرافیکش برس نمره به برنامه 16 نمره به ایده چون تکراریه 18 نمره به امکانات 19 نمره به خودت 20 امیدوارم موفق و پیروز باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.