MR.B4A 125 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۱ سلام. آیا میشه دستوری نوشت که برنامه مان یک بار اجرا شود و در پس زمینه اجرا باقی بماند و از آن به بعد هر اپلیکیشنی که در گوشی اجرا میشه، برنامه ما بفهمه که چه اپلیکیشنی اجرا شده و یا دستوره خاصی را اجرا کند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱۱/۶ در 00:18، batman123 گفته است: سلام. با توجه به این چیزی که شما میگید، پی برنامه های قفل اپلیکیشن ها چه طوری ساخته میشن و همه اپ ها رو هم قفل میکنن؟ سلام و درود. دوتا راه دارید 1:یه سرویس در حال اجرا روی مود foreground باید بسازید و از کلاس UsageStatsManager و دستور usageStatsManager.queryEvents پکیج در حال اجرا رو بگیرید 2: از AccessibilityService استفاده کنید و توی onAccessibilityEvent پکیج در حال اجرا رو بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۴۰۱ 21 ساعت قبل، batman123 گفته است: سلام. با توجه به این چیزی که شما میگید، پی برنامه های قفل اپلیکیشن ها چه طوری ساخته میشن و همه اپ ها رو هم قفل میکنن؟ سلام این رو ببینین: https://cafetoseeh.ir/product/pnacs لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۴۰۱ سلام تا جایی که من اطلاع دارم خود اپ مقصد باید چنین قابلیتی را اجازه داده باشه API داشته باشه به جز این اطلاعی ندارم که میشه یا خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۴۰۱ 7 ساعت قبل، DexterFstone گفته است: سلام تا جایی که من اطلاع دارم خود اپ مقصد باید چنین قابلیتی را اجازه داده باشه API داشته باشه به جز این اطلاعی ندارم که میشه یا خیر سلام. با توجه به این چیزی که شما میگید، پی برنامه های قفل اپلیکیشن ها چه طوری ساخته میشن و همه اپ ها رو هم قفل میکنن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 125
سلام.
آیا میشه دستوری نوشت که برنامه مان یک بار اجرا شود و در پس زمینه اجرا باقی بماند و از آن به بعد هر اپلیکیشنی که در گوشی اجرا میشه، برنامه ما بفهمه که چه اپلیکیشنی اجرا شده و یا دستوره خاصی را اجرا کند.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.