MR.B4A 220 ارسال شده در 23 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2023 سلام. آیا میشه دستوری نوشت که برنامه مان یک بار اجرا شود و در پس زمینه اجرا باقی بماند و از آن به بعد هر اپلیکیشنی که در گوشی اجرا میشه، برنامه ما بفهمه که چه اپلیکیشنی اجرا شده و یا دستوره خاصی را اجرا کند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 27 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۶ در 00:18، batman123 گفته است: سلام. با توجه به این چیزی که شما میگید، پی برنامه های قفل اپلیکیشن ها چه طوری ساخته میشن و همه اپ ها رو هم قفل میکنن؟ سلام و درود. دوتا راه دارید 1:یه سرویس در حال اجرا روی مود foreground باید بسازید و از کلاس UsageStatsManager و دستور usageStatsManager.queryEvents پکیج در حال اجرا رو بگیرید 2: از AccessibilityService استفاده کنید و توی onAccessibilityEvent پکیج در حال اجرا رو بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir01 612 ارسال شده در 26 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2023 21 ساعت قبل، batman123 گفته است: سلام. با توجه به این چیزی که شما میگید، پی برنامه های قفل اپلیکیشن ها چه طوری ساخته میشن و همه اپ ها رو هم قفل میکنن؟ سلام این رو ببینین: https://cafetoseeh.ir/product/pnacs لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 399 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2023 سلام تا جایی که من اطلاع دارم خود اپ مقصد باید چنین قابلیتی را اجازه داده باشه API داشته باشه به جز این اطلاعی ندارم که میشه یا خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 220 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2023 7 ساعت قبل، DexterFstone گفته است: سلام تا جایی که من اطلاع دارم خود اپ مقصد باید چنین قابلیتی را اجازه داده باشه API داشته باشه به جز این اطلاعی ندارم که میشه یا خیر سلام. با توجه به این چیزی که شما میگید، پی برنامه های قفل اپلیکیشن ها چه طوری ساخته میشن و همه اپ ها رو هم قفل میکنن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 220
سلام.
آیا میشه دستوری نوشت که برنامه مان یک بار اجرا شود و در پس زمینه اجرا باقی بماند و از آن به بعد هر اپلیکیشنی که در گوشی اجرا میشه، برنامه ما بفهمه که چه اپلیکیشنی اجرا شده و یا دستوره خاصی را اجرا کند.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.