berayan 90 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۲ سلام دوستان من یه اپ داخل بازار دارم که با بیسک ساخته شده ، الان میخوام نسخه جدیدشو که با جاوا ساخته شده جایگزین کنم . اما کی استور میخواد . من اطلاعات قبلی کی استور ندارم فقط فایلشو دارم که برای بیسک بود با رمزش چطوری فایل کی استور بیسیکو برای اندروید استدیو تبدیل کنم . پستوند بیسیک keystore اما مال اندروید استدیو فرق داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,589 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۲ سلام پسوندشو دستی عوض کنید و تو اندرویداستودیو لود کنید باید alias و پسوردش داشته باشید البته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۲ نام مستعار کی استور b4a هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۲ 2 ساعت قبل، امیرحسین قاسمی گفته است: نام مستعار کی استور b4a هست. البته با دستور زیر میتونین تغییرش بدید اگه اشتباه نکنم #SignKeyAlias: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام دوستان
من یه اپ داخل بازار دارم که با بیسک ساخته شده ، الان میخوام نسخه جدیدشو که با جاوا ساخته شده جایگزین کنم . اما کی استور میخواد .
من اطلاعات قبلی کی استور ندارم
فقط فایلشو دارم که برای بیسک بود با رمزش
چطوری فایل کی استور بیسیکو برای اندروید استدیو تبدیل کنم .
پستوند بیسیک keystore
اما مال اندروید استدیو فرق داره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.