طاها 480 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سلام. بنده سورس یک برنامه پیامکی را دانلود کردم و تعدادی پیامک به دیتابیس آن اضافه کردم، اما در هنگام اجرای برنامه بعد از اضافه کردن ارور زیر رو میده، چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 این اخطار مربوط ورودی غیر مجاز به متغیر هست کد خط مورد نظر رو بذارید بررسی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 این اخطار مربوط ورودی غیر مجاز به متغیر هست کد خط مورد نظر رو بذارید بررسی بشه خدمت شما Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"sms.db")=False Then File.copy(File.DirAssets,"sms.db",File.DirInternal,"sms.db") End If If SQL1.IsInitialized = False Then SQL1.Initialize(File.DirInternal,"sms.db",True) End If cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT sms FROM smstb") myfont = Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") Activity.LoadLayout("sv") For i=0 To cursur1.RowCount-1 cursur1.Position=i text= cursur1.GetString("sms") ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("main") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip) Label4.text="پیامک فطر" Label4.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") btnshare.Tag = i btncopy.Tag = i btnnumber.text = i + 1 btnnumber.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") ht=art(text,Label1,myfont,20) Label1.TextColor=Colors.Black p1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+70dip Next ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight Label5.text="پبامک فطر" Label5.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("far_aman.ttf") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 این دقیقا چه داده ای هست ؟ ht=art(text,Label1,myfont,20) یعنی ht لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 این دقیقا چه داده ای هست ؟ ht=art(text,Label1,myfont,20) یعنی ht دوست عزیز من سورس این برنامه رو دانلود کردم و زیاد دربارش نمیدونم. ولی ht در برنامه به رنگ بنفشه لینک دانلود سورس رو براتون گذاشتم http://s6.picofile.com/file/8194732318/banksms.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 من سورس رو بررسی کردم هیچ مشکلی نداشت احتمالا در ازاطلاعاتی که در دیتابیستون اضافه کردید مشکلی هست که با متغیر شما مهخوانی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 من سورس رو بررسی کردم هیچ مشکلی نداشت احتمالا در ازلاعاتی که در دیتابیستون اضافه کردید مشکلی هست که با متغیر شما مهخوانی نداره من وقتی در دیتابیس یکی از جملات را عوض میکنم مشکلی ندارد، اما وقتی یک یا چند رکورد جدید اضافه میکنم خطا می دهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سورس خودت رو پ خ کن اونی که اخظار میدده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سورس خودت رو پ خ کن اونی که اخظار میدده فرستادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام. بنده سورس یک برنامه پیامکی را دانلود کردم و تعدادی پیامک به دیتابیس آن اضافه کردم، اما در هنگام اجرای برنامه بعد از اضافه کردن ارور زیر رو میده، چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.