طاها 480 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. بنده سورس یک برنامه پیامکی را دانلود کردم و تعدادی پیامک به دیتابیس آن اضافه کردم، اما در هنگام اجرای برنامه بعد از اضافه کردن ارور زیر رو میده، چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این اخطار مربوط ورودی غیر مجاز به متغیر هست کد خط مورد نظر رو بذارید بررسی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این اخطار مربوط ورودی غیر مجاز به متغیر هست کد خط مورد نظر رو بذارید بررسی بشه خدمت شما Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"sms.db")=False Then File.copy(File.DirAssets,"sms.db",File.DirInternal,"sms.db") End If If SQL1.IsInitialized = False Then SQL1.Initialize(File.DirInternal,"sms.db",True) End If cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT sms FROM smstb") myfont = Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") Activity.LoadLayout("sv") For i=0 To cursur1.RowCount-1 cursur1.Position=i text= cursur1.GetString("sms") ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("main") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip) Label4.text="پیامک فطر" Label4.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") btnshare.Tag = i btncopy.Tag = i btnnumber.text = i + 1 btnnumber.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") ht=art(text,Label1,myfont,20) Label1.TextColor=Colors.Black p1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+70dip Next ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight Label5.text="پبامک فطر" Label5.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("far_aman.ttf") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این دقیقا چه داده ای هست ؟ ht=art(text,Label1,myfont,20) یعنی ht لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این دقیقا چه داده ای هست ؟ ht=art(text,Label1,myfont,20) یعنی ht دوست عزیز من سورس این برنامه رو دانلود کردم و زیاد دربارش نمیدونم. ولی ht در برنامه به رنگ بنفشه لینک دانلود سورس رو براتون گذاشتم http://s6.picofile.com/file/8194732318/banksms.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ من سورس رو بررسی کردم هیچ مشکلی نداشت احتمالا در ازاطلاعاتی که در دیتابیستون اضافه کردید مشکلی هست که با متغیر شما مهخوانی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ من سورس رو بررسی کردم هیچ مشکلی نداشت احتمالا در ازلاعاتی که در دیتابیستون اضافه کردید مشکلی هست که با متغیر شما مهخوانی نداره من وقتی در دیتابیس یکی از جملات را عوض میکنم مشکلی ندارد، اما وقتی یک یا چند رکورد جدید اضافه میکنم خطا می دهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سورس خودت رو پ خ کن اونی که اخظار میدده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سورس خودت رو پ خ کن اونی که اخظار میدده فرستادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام. بنده سورس یک برنامه پیامکی را دانلود کردم و تعدادی پیامک به دیتابیس آن اضافه کردم، اما در هنگام اجرای برنامه بعد از اضافه کردن ارور زیر رو میده، چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.