امیرحسین قاسمی 597 ارسال شده در 27 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان درود و هزاران درود امیدوارم حال همتون عالی عالی باشه خب واقعیتش یه مدتیه یه فکری تو سرم افتاده ولم نمیکنه گفتم دیگه مطرحش کنم! قطع به یقین این انجمن دریایی از نخبه ها و با استعدادهاست از مدیران و پرچمداران انجمن بگیر تا آخرین کاربری که امروز با این انجمن دوست داشتنی آشنا شده و میخواد برنامه نویسی رو جدی ادامه بده من میخوام که اعضای انجمن رو باهم دیگه متحد کنم دور هم جمع بشیم یه استارتاپ بزنیم تمام علم، دانش، مهارت فنی و مدیریتی، توجه، تمرکز، فکر و ذکرمون رو روی یک ایده، یک هدف و یک مسیر بزرگ بزاریم به راحتی از سر همین یک جمله رد نشین! لطفا بهش فکر کنین چه قدرت بزرگی شکل میگیره اگه استادان و بزرگان انجمن همراهی کنن... من یه سری برنامه ریزی ها انجام دادم و حتی در مورد ساختار سازمانی هم فکرایی کردم! واسه شروع حداقل 4 نفر و حداکثر 9 نفر باید اعلام آمادگی کنن. نظر شما عزیزان چیه؟ لطفا پست کنید🙏 1 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,424 ارسال شده در 28 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان سلام و درود. ضمن تشکر ببینید عزیز با توجه به اوضاعی که الان تو کشور ما هست و بی ثباتی آینده اصولا شروع کردن سخته.ریسک وقت و هزینه داره و معمولا افراد یا شرکتهایی که رانت و ارتباطات نداشته باشن اونقد رشد نمیکنن و دیده نمیشن. به هر حال خیلی خوبه که اول ایده و مسیر پیشرفت و حل مشکلاتش مطرح بشه تا دوستان با شرایط خودشون بسنجن بعد اعلام آمادگی کنن. 3 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در شنبه در ۱۸:۱۰ اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۱۸:۱۰ در ۱۴۰۲/۸/۲۷ در ۱۸:۲۴، امیرحسین قاسمی گفته است: درود و هزاران درود امیدوارم حال همتون عالی عالی باشه خب واقعیتش یه مدتیه یه فکری تو سرم افتاده ولم نمیکنه گفتم دیگه مطرحش کنم! قطع به یقین این انجمن دریایی از نخبه ها و با استعدادهاست از مدیران و پرچمداران انجمن بگیر تا آخرین کاربری که امروز با این انجمن دوست داشتنی آشنا شده و میخواد برنامه نویسی رو جدی ادامه بده من میخوام که اعضای انجمن رو باهم دیگه متحد کنم دور هم جمع بشیم یه استارتاپ بزنیم تمام علم، دانش، مهارت فنی و مدیریتی، توجه، تمرکز، فکر و ذکرمون رو روی یک ایده، یک هدف و یک مسیر بزرگ بزاریم به راحتی از سر همین یک جمله رد نشین! لطفا بهش فکر کنین چه قدرت بزرگی شکل میگیره اگه استادان و بزرگان انجمن همراهی کنن... من یه سری برنامه ریزی ها انجام دادم و حتی در مورد ساختار سازمانی هم فکرایی کردم! واسه شروع حداقل 4 نفر و حداکثر 9 نفر باید اعلام آمادگی کنن. نظر شما عزیزان چیه؟ لطفا پست کنید🙏 بعنوان کسی که تمام این مواردی که شما فرمودید رو از نزدیک دیدم و تجربه کردم خدمتتون عرض کنم که فرمایش @محمدرضا شاهپیری عزیز کاملاً درست هست + "به راحتی از سر همین یک جمله رد نشین : " + در این مملکت نمیتونی رشد کنی اگر رانت + ارتباط + پول زیاد + بی وجدانی نداشته باشی .... منم اوایل مثل شما بزرگ فکر میکردم و شب و روز قرار نداشتم و هیچ جا هم استخدام نشدم تا بتونم خودم بزرگ بشم ولی به این نتیجه رسیدم که "نمیذارن" ایدئولوژی حاکم ضد توسعه هست 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.