fun_code 220 ارسال شده در 24 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2023 سلام دوستان این اواخر گوگل پلی قانونی رو مشخص کرده که توسعه دهنده باید یک زمانی رو خودش از لیست انتخاب کنه تا در اون زمان با ارسال مدارک هویتی ، آدرس و شماره تماس توسط گوگل شناسایی و اکانتش وریغای بشه. پس از انتخاب زمان وریفای باید کشوری که سکونت داریم رو انتخاب کنیم. در لیست ایران هم دیده میشه. آیا میشه ایران رو انتخاب کرد ؟ کلا دوستان راه کاری برای دور زدن این بخش دارید ؟ اکانتم رو سال ها پیش یک شرکت با هویت جعلی انگلیسی و گرفتم و سرور لندن گرفتم. یک اکانتم آمریکا دارم و نمیدونم چکار کنم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,616 ارسال شده در 24 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2023 بعید میدونم بتونید دور بزنید مگه اینکه اطلاعات رو تغییر بدین و اطلاعات واقعی خودتون رو بزارید که اونم باز ممکنه گیر بده. یه اکانت جدید با مشخصات واقعی خودتون هم تست کنید ببینید چطور میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 24 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2023 6 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: بعید میدونم بتونید دور بزنید مگه اینکه اطلاعات رو تغییر بدین و اطلاعات واقعی خودتون رو بزارید که اونم باز ممکنه گیر بده. یه اکانت جدید با مشخصات واقعی خودتون هم تست کنید ببینید چطور میشه سلام استاد ممنون خب بخوام با اطلاعات واقعی اکانت بسازم باید به دلار مبلغی رو واریز کنم که امکانش برام مهیا نیست و کارت بانکی ندارم. و اینکه کشور ایران هنوز از فعالیت در گوگل پلی محروم و تحریم هست و بدون xpn نمیشه وارد بخش ثبت نام در بخش توسعه دهندگان گوگل پلی شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 24 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2023 از دوستان کسی میدونه میشه با کیملیک ترکیه هم وریفای کرد یا نه ؟ یعنی گوگل پلی کیملیک رو قبول داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.