milad19 113 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 باسلام این سورسی هست که از خود سایت بیسیک دانلود کردم برای دانلود در نوتیفیکیشن هست شرمنده اگه قبلا گذاشته شده چون ندیدمش فقط یه سوالی دارم طبق این سورس وقتی دانلود تمام شد و شما اعلان داخل نوتیفیکیشن رو کلیک میکنید میاد و برنامه رو دوباره اجرا میکنه آیا امکانش هست که تعریف کنیم که بیاد و فایل دانلودی رو باز کنه یا به مسیری که فایل دانلود شده بره؟ DownloadService.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 بله چرا که نه ... Notification1.SetInfo("Download Service", "Download complete", Main) ته این قسمت کد رو ببین نوشته Main شما میتونید اکتیویتی مورد نظر خودتون رو بذاری. موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 ممنون ولی اکتیویتی منظورم نیس فایل دانلودی میخوام باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 خوب فدات شم این چیزی که من به شما گفتم یعنی اینکه اون کد مربوط به باز کردن فایل رو تو کریت اون اکتیویتی ببنویس دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اوا خدا نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 دوست عزیز اکانت لایسنس شده دارین؟؟؟ چون گفتین از سایت بیسیک دانلود کردم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 خیر این یکی از شانس من بدون لایسنس بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani3 7 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2015 مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.