milad19 113 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ باسلام این سورسی هست که از خود سایت بیسیک دانلود کردم برای دانلود در نوتیفیکیشن هست شرمنده اگه قبلا گذاشته شده چون ندیدمش فقط یه سوالی دارم طبق این سورس وقتی دانلود تمام شد و شما اعلان داخل نوتیفیکیشن رو کلیک میکنید میاد و برنامه رو دوباره اجرا میکنه آیا امکانش هست که تعریف کنیم که بیاد و فایل دانلودی رو باز کنه یا به مسیری که فایل دانلود شده بره؟ DownloadService.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ بله چرا که نه ... Notification1.SetInfo("Download Service", "Download complete", Main) ته این قسمت کد رو ببین نوشته Main شما میتونید اکتیویتی مورد نظر خودتون رو بذاری. موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون ولی اکتیویتی منظورم نیس فایل دانلودی میخوام باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ خوب فدات شم این چیزی که من به شما گفتم یعنی اینکه اون کد مربوط به باز کردن فایل رو تو کریت اون اکتیویتی ببنویس دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اوا خدا نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز اکانت لایسنس شده دارین؟؟؟ چون گفتین از سایت بیسیک دانلود کردم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ خیر این یکی از شانس من بدون لایسنس بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani3 7 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.