رفتن به مطلب
  • 0

ارسال دیتا به سمت هاست


batman123

سوال

سلام.

من توی دیتابیس آفلاینم ده تا اسم دارم

حالا اینارو میخوام بفرستم توی دیتابیس آنلاین، اما نمیدونم چرا به اندازه ده بار فقط آخرین آیتم لیستم رو ارسال میکنه!!

یعنی توی خوندن دیتابیس آفلاینم مشکلی نداره

اما وقتی ارسال میکنه، ظاهرا فقط آخرین آیتم رو به تعداد ده بار ارسال میکنه

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه که چه کار کنم که رکورد ها تک تک وارد دیتابیس آنلاین شن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

  • 0
در ۱۴۰۳/۲/۲۶ در ۰۱:۱۸، batman۱۲۳ گفته است:

سلام.

من توی دیتابیس آفلاینم ده تا اسم دارم

حالا اینارو میخوام بفرستم توی دیتابیس آنلاین، اما نمیدونم چرا به اندازه ده بار فقط آخرین آیتم لیستم رو ارسال میکنه!!

یعنی توی خوندن دیتابیس آفلاینم مشکلی نداره

اما وقتی ارسال میکنه، ظاهرا فقط آخرین آیتم رو به تعداد ده بار ارسال میکنه

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه که چه کار کنم که رکورد ها تک تک وارد دیتابیس آنلاین شن

کدتون رو لطفا بزارین ، انگار مشکل از حلقه و پوزیشن cursor باشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
در ۱۴۰۳/۲/۲۷ در ۱۳:۲۵، امین شاهدی گفته است:

کدتون رو لطفا بزارین ، انگار مشکل از حلقه و پوزیشن cursor باشه

سلام.

من فکر کنم ایراد از فایل php م باشه که رابط بین بیسیک و هاست هست. این کدای php م

<?php 
 
$servername = "localhost"; 
    $username = "root"; 
    $password = ""; 
    $dbname = "dbofflinetoonline"; 
     
    $name=$_POST['name']; 
 
    $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); 
    mysqli_set_charset ($conn , "utf8"); 
    if ($conn->connect_error) { 
        die("Connection failed: " . $conn->connect_error); 
    } 
 
    $sql = "INSERT INTO tbl_name (name) VALUES ('$name')"; 
 
    if ($conn->query($sql) === TRUE) { 
        echo "send successful"; 
    } else { 
        echo "send Error!!"; 
    } 
 
    $conn->close();    
 
?>

فکرکنم باید یه حلقه فوری چیزی باشه که باید همه آیتم هارو داخل جدول اینسرت کنه. من php کار نیستم راستش

این دستوریه که باهاش ارسال میکنم. ( b4a )

ّFor i= 0 to cur.RowCount-1
	cur.position=i
	ht.PostString("http://192.168.1.3/insert_db.php","name="&cur.GetString("names"))
Next

منتهای مراتب اینو توی حلقه فور میندازم به تعداد رکوردهای دیتابیس

اما آخرین رکورد دیتابیسو به تعداد 10 بار توی دیتابیس آنلاین ثبت میکنه!!

ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
۳ ساعت قبل، batman۱۲۳ گفته است:

سلام.

من فکر کنم ایراد از فایل php م باشه که رابط بین بیسیک و هاست هست. این کدای php م

<?php 
 
$servername = "localhost"; 
    $username = "root"; 
    $password = ""; 
    $dbname = "dbofflinetoonline"; 
     
    $name=$_POST['name']; 
 
    $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); 
    mysqli_set_charset ($conn , "utf8"); 
    if ($conn->connect_error) { 
        die("Connection failed: " . $conn->connect_error); 
    } 
 
    $sql = "INSERT INTO tbl_name (name) VALUES ('$name')"; 
 
    if ($conn->query($sql) === TRUE) { 
        echo "send successful"; 
    } else { 
        echo "send Error!!"; 
    } 
 
    $conn->close();    
 
?>

فکرکنم باید یه حلقه فوری چیزی باشه که باید همه آیتم هارو داخل جدول اینسرت کنه. من php کار نیستم راستش

این دستوریه که باهاش ارسال میکنم. ( b4a )

ّFor i= 0 to cur.RowCount-1
	cur.position=i
	ht.PostString("http://192.168.1.3/insert_db.php","name="&cur.GetString("names"))
Next

منتهای مراتب اینو توی حلقه فور میندازم به تعداد رکوردهای دیتابیس

اما آخرین رکورد دیتابیسو به تعداد 10 بار توی دیتابیس آنلاین ثبت میکنه!!

ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام. تو حلقه قبل از ارسال مقدار لاگ بگیرید ببیینید چی داره ارسال میشه

و نکته بعدی اینکه این ایده خوبی نیست که یه حلقه بزاری و دیتا به سمت سرور بفرستی فشار زیادی به سرور میاد اگه تعداد کاربرها بالا بره. به دیتار رو یه جا لیست کن بفرست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
۴ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است:

سلام. تو حلقه قبل از ارسال مقدار لاگ بگیرید ببیینید چی داره ارسال میشه

و نکته بعدی اینکه این ایده خوبی نیست که یه حلقه بزاری و دیتا به سمت سرور بفرستی فشار زیادی به سرور میاد اگه تعداد کاربرها بالا بره. به دیتار رو یه جا لیست کن بفرست

سلام استاد

قبل از ارسال، آیتم های دیتابیس رو میتونم ببینم

البته من منظورتونو نفهمیدم از چی باید لاگ بگیرم

 

خب حالا من اگه دیتارو داخل لیست بریزم، توی فایل php باید چثی بنویسم که لیستو بفرسته سمت سرور؟!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
۷ ساعت قبل، batman۱۲۳ گفته است:

سلام استاد

قبل از ارسال، آیتم های دیتابیس رو میتونم ببینم

البته من منظورتونو نفهمیدم از چی باید لاگ بگیرم

 

خب حالا من اگه دیتارو داخل لیست بریزم، توی فایل php باید چثی بنویسم که لیستو بفرسته سمت سرور؟!

به شکل زیر لاگ بگیرید

ّFor i= 0 to cur.RowCount-1
	cur.position=i
    dim name as String=cur.GetString("names")
    Log(name)
	ht.PostString("http://192.168.1.3/insert_db.php","name="&name)
Next

 

۷ ساعت قبل، batman۱۲۳ گفته است:

خب حالا من اگه دیتارو داخل لیست بریزم، توی فایل php باید چثی بنویسم که لیستو بفرسته سمت سرور؟!

به شکل زیر میتونید جیسون ارسالی رو بگیرید.

$json = json_decode(file_get_contents('php://input'), true);

برای ارتباط با سرور هم میتونید از کتابخونه های زیر راستفاده کنید

 

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
  • اضافه کردن...