محمدی 95 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید من میخوام داخل دیتابیس عکس قرار بدم و اونو داخل مولتی پنل SetBackGround کنم یک عکس تنها نمیخوام پس زمینه همه بک گراند بشه ها میخوام مثلا 10 تا عکس توی دیتابیس قرار بدم و اون ها توی 10 تا پنل اول بک گراند قرار بگیره نميدونم چکاری کنم از اساتید درخواست دارم لطفا راهنمایی کنن ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ این ساب رو در پروژه کپی کنید Sub picture (name As String) As Bitmap Dim bytes()As Byte bytes = cur.GetBlob("logo") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub نکته : متغیر cur را در Globals معرفی کنید حتما cur.position رو در حلقه مقدار دهی کنید به جای logo نام ستون تصاویرتون رو بذارید حالا در حلقه مولتی پنل خودتون از این دستور استفاده کنید panel1.SetBackgroundImage(picture(i)) در صورت دیدن اسپم تایپیک رو قفل و کاربر رو به مدت 48 ساعت از انجمن اخراج میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ پروژه رو میذارم حداقل یه نگاه کنید http://s6.picofile.com/file/8195110276/sss.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ آقای نمسیس دست شما درد نکنه کار کرد ولی مشکل اصلی من خود دیتابیس بود رفتم چک کردم یکی از فیلدهای مربوط به عکس خالی بود که هی ارور میداد الان درست نشون میده منتها وقتی جستجو میکنم تو همه رکودهام عکس آخری رو نشون میده من تو ساب ادیت تکسمم برای تغییر عکسم ImageView1.SetBackgroundImage(picture(i)) اینو میارم عکس اول درحالت عادی عکس دوم برای وقتی که جستجو میکنم به نظرتون مشکل از کجاس؟ اقا کسی اینو بلد نیست این کد اول برنامه ام برای فراخوانی پنل و ادیت تکس و.. ScrollView1.Initialize(2000dip) ed.Initialize("ed") Activity.AddView(ScrollView1,0,7%Y,100%x,100%y) Activity.AddView(ed,2%X,0,96%x,7%y) ed.Gravity=Gravity.CENTER If File.Exists(File.DirInternal,"mp3a.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"mp3a.db",File.DirInternal,"mp3a.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"mp3a.db",False) Cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * From tbringtone") For i=0 To Cur1.RowCount-1 Cur1.Position=i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,Stopint-5%Y,100%x,100%Y) Stopint=Stopint+25%Y p.LoadLayout("pnl") Panel1.Color=Colors.Blue img1.Tag=Cur1.GetString("namealbom") img2.Tag=i Label1.Text=Cur1.GetString("namemp3") Label2.Text=Cur1.GetString("namealbom") Label3.Text=Cur1.GetString("timemp3") ScrollView1.Panel.Height=Stopint+7%Y ImageView1.SetBackgroundImage(picture(i)) Next اینم کد برای نمایش عکس در دیتابیس Sub picture (name As String) As Bitmap Dim bytes()As Byte bytes = Cur1.GetBlob("mp3pic") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub اینم کد ادیت تکسم Sub Ed_TextChanged (Old As String, New As String) ScrollView1.Panel.RemoveAllViews Stopint = ScrollView1.Height - ScrollView1.Height ScrollView1.ScrollPosition = Stopint Dim Cr As Cursor Cr = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbringtone WHERE namemp3 LIKE '%"&ed.Text&"%'") For i = 0 To Cr.RowCount - 1 Cr.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,Stopint,99%x,98%y) Stopint = (Stopint)+25%y p.LoadLayout("pnl") p.Tag = Cr.GetInt("id") Panel1.Color=Colors.Blue img1.Tag= Cr.GetString("namealbom") Label1.Text = Cr.GetString("namemp3") Label2.Gravity=Gravity.RIGHT Label2.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL Label2.Text = Cr.GetString("namealbom") Label3.Text = Cr.GetString("timemp3") ImageView1.SetBackgroundImage(picture(i)) img2.Tag= Cr.GetInt("id") ScrollView1.Panel.Height = Stopint+10%Y Next لطفا راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما بیا این کدهای رو که اضافه کردم بنویس ببین جواب میده Sub picture (name As String) As Bitmap Dim cur As Cursor cur=s.ExecQuery("SELECT * From tbringtone") cur.Position=name Dim bytes()As Byte bytes = Cur1.GetBlob("mp3pic") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون کدتون از پس مشکل برنیومد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اگه این کدهای که بالا نوشتید همشون تو یه اکتیویتیه بیاین این کدها رو هم امتحان کنید... Sub Ed_TextChanged (Old As String, New As String) ScrollView1.Panel.RemoveAllViews Stopint = ScrollView1.Height - ScrollView1.Height ScrollView1.ScrollPosition = Stopint Dim Cr As Cursor Cr = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbringtone WHERE namemp3 LIKE '%"&ed.Text&"%'") For i = 0 To Cr.RowCount - 1 Cr.Position = name Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,Stopint,99%x,98%y) Stopint = (Stopint)+25%y p.LoadLayout("pnl") p.Tag = Cr.GetInt("id") Panel1.Color=Colors.Blue img1.Tag= Cr.GetString("namealbom") Label1.Text = Cr.GetString("namemp3") Label2.Gravity=Gravity.RIGHT Label2.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL Label2.Text = Cr.GetString("namealbom") Label3.Text = Cr.GetString("timemp3") ImageView1.SetBackgroundImage(picture(i)) img2.Tag= Cr.GetInt("id") ScrollView1.Panel.Height = Stopint+10%Y Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز لطفا اسپم ندید صبر کنید تا جوابتون رو بگیرید 1:07 اولین پست 1:027 دومین 2:26 سومین 5:05 چهارمین تعداد کل ارسال ها : 180 لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید !!! تعداد امتیاز های هشدار خودتون رو دیدید ؟ یکی دو بار دیگه امتیاز هشدار بگیرید به صورت خودکار از انجمن اخراج میشید !! الانم بنده امتیاز هشدار ندادم ... قضاوت دست مدیران بخش و ارشده ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ تشکر پوریا جان که تلاش میکنی مشکلمو حل کنی این کدهات دقیقا شبیه مال خودمه منتها با یه تفاوت جزیی کرو Cr.Position = name فک نمیکنی که cr فقط مقدار عددی میگره نه رشته ای با این تفاسر کدت کارنداد و ممنون که سعی خودتو کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ تشکر پوریا جان که تلاش میکنی مشکلمو حل کنی این کدهات دقیقا شبیه مال خودمه منتها با یه تفاوت جزیی کرو فک نمیکنی که cr فقط مقدار عددی میگره نه رشته ای با این تفاسر کدت کارنداد و ممنون که سعی خودتو کردی بله درست میگی ولی اگه به این کدها نگاه کنی مقدار رشته ای بهش دادم جوابم داده Sub picture (name As String) As Bitmap Dim cur As Cursor cur=s.ExecQuery("SELECT * From tbringtone") cur.Position=name Dim bytes()As Byte bytes = Cur1.GetBlob("mp3pic") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ والا من دیگه جلو شما کم آوردم برادر من تو ساب تصویر name تعریف شدس که ارور نمیده ولی ادیت تکس که تعریف نشده که نتیجه من از حرفهای شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ :oops: :oops: والا منم دیگه قاطی کردم ایشالاه مشکلت حل شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز لطفا اسپم ندید صبر کنید تا جوابتون رو بگیرید 1:07 اولین پست 1:027 دومین 2:26 سومین 5:05 چهارمین تعداد کل ارسال ها : 180 لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید !!! تعداد امتیاز های هشدار خودتون رو دیدید ؟ یکی دو بار دیگه امتیاز هشدار بگیرید به صورت خودکار از انجمن اخراج میشید !! الانم بنده امتیاز هشدار ندادم ... قضاوت دست مدیران بخش و ارشده ... آقای ایزدی فاصله بین پست اول و سومم یک روز و نصفه هست شما اگه دقت کنی پاسخ من هم کسی نمیده نمیدونم چرا اینجوری شده دروغ میگم؟ شما چهارتا پست آخر من و نگاه کن کی جواب داده؟ 2 روز گذشته ولی یک نفر هم پاسخ گو نیست فقط امتیاز هشدار میکنم درک کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ :oops: :oops: والا منم دیگه قاطی کردم ایشالاه مشکلت حل شه خدایا هر کی تو انجمن هر مشکلی داره مشکلشو حل کنه یا خود طرفو حل کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اقا علایی فکر کنم مشکلتو حل کردم اول از همه اون کدهای بالا رو بیخیال هر چی نوشتم به کدهات اضافه کن... بیا این کدها رو تواین Sub picture (name As String) As Bitmap بنویس Sub picture (name As String) As Bitmap For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = name Dim bytes()As Byte bytes = Cur1.GetBlob("mp3pic") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) next End Sub بعدش برو حال کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rahmanrezaei 5 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من از طریق برنامه Navicat for SQLite تمام متن رو داخل B4A گذاشتم حالا میخوام ویرایشش کنم هر کاری میکنم قابل ویرایش نیست چکار وکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دکمه تشکر برات کم بود اصلا فکر نمیکردم بتونی حلش کنی ایولا داری داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دکمه تشکر برات کم بود اصلا فکر نمیکردم بتونی حلش کنی ایولا داری داداش خواهش میکنم عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ لطفا پاسخ بدید انجمن خیلی ساکت شده چند روزه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ آقا کسی اینو بلد نیست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام و خسته نباشید
من میخوام داخل دیتابیس عکس قرار بدم و اونو داخل مولتی پنل SetBackGround کنم
یک عکس تنها نمیخوام پس زمینه همه بک گراند بشه ها
میخوام مثلا 10 تا عکس توی دیتابیس قرار بدم و اون ها توی 10 تا پنل اول بک گراند قرار بگیره
نميدونم چکاری کنم
از اساتید درخواست دارم لطفا راهنمایی کنن ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
37 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.