jaber103 1 ارسال شده در 9 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2024 سلام میخواستم بدونم راهی هست . هرکاری کردم به در بسته خوردم . از وب ویو انتخاب فایل رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته . ممنون میشم راه نماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 10 شهریور، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2024 من واقعا برام مهمه اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم . واقعا کارم گیر همینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,623 ارسال شده در 11 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2024 درود برای انتخاب فایل باید WebChromeClient ست کنید و متد onShowFileChooser رو بازنویسی کنید. لینک زیر رو برسی کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/upload-files-with-webview.98623/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jaber103 1
سلام میخواستم بدونم راهی هست . هرکاری کردم به در بسته خوردم . از وب ویو انتخاب فایل رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته . ممنون میشم راه نماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.