fun_code 220 ارسال شده در 6 آبان، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2024 سلام چطور میتونم به شکلی ساده و سریع تشخیص بدم که کاربر به vpm و هر نوع آنتی شیلتری متصل هست ؟ اینکه به یک هاست ip بفرستم و اون تشخیص بده و نتیجه رو برگردونه ، برای تعداد کاربر زیاد کند میشه و سریع هم نیست. فکر کنم با دستورات shell هم بشه اما روند اجرای این دستورات کند هستن. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 8 آبان، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2024 پیدا کردم: https://www.b4x.com/android/forum/threads/diagnosis-on-xpn.91529 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 9 آبان، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2024 ۲۰ ساعت قبل، fun_code گفته است: پیدا کردم: https://www.b4x.com/android/forum/threads/diagnosis-on-xpn.91529 متاسفانه طبق بررسی ها درست عمل نمیکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,623 ارسال شده در 10 آبان، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2024 ۲۲ ساعت قبل، fun_code گفته است: متاسفانه طبق بررسی ها درست عمل نمیکنه. درود. راه اصلی و استانداردش همینه. مشکل چی هست؟ دسترسی ACCESS_NETWORK_STATE رو اضافه کردین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 3 آذر، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2024 در ۱۴۰۳/۵/۲۰ در ۱۲:۱۷، محمدرضا شاهپیری گفته است: درود. راه اصلی و استانداردش همینه. مشکل چی هست؟ دسترسی ACCESS_NETWORK_STATE رو اضافه کردین؟ سلام استاد دسترسی اضافه شده اما طی تست کلا حس میکنه xpn متصل نیست ! (در حالیکه متصل است) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 55 ارسال شده در 6 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2024 شما چرا از کتابخونه مهندس علیرضا حسن زاده استفاده نمیکنید. لینکشو این زیر میذارم سر بزنید B4A] - AH_CheckInternet - Check network status (Library) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 6 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2024 در ۱۴۰۳/۵/۱۶ در 11:38، fun_code گفته است: سلام چطور میتونم به شکلی ساده و سریع تشخیص بدم که کاربر به vpm و هر نوع آنتی شیلتری متصل هست ؟ اینکه به یک هاست ip بفرستم و اون تشخیص بده و نتیجه رو برگردونه ، برای تعداد کاربر زیاد کند میشه و سریع هم نیست. فکر کنم با دستورات shell هم بشه اما روند اجرای این دستورات کند هستن. ممنون سلام ، از api های رایگان میتونین استفاده کنین ، برای مثال api زیر آیپی و لوکیشن رو میتونین بگیرین : https://api.country.is/ یا این api که آیپی رو بهتون میده https://api.ipify.org/ https://api.ipify.org/?format=json لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 8 اسفند، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2024 در ۱۴۰۳/۹/۱۶ در ۱۸:۲۳، mehrzad۲۳۸ گفته است: شما چرا از کتابخونه مهندس علیرضا حسن زاده استفاده نمیکنید. لینکشو این زیر میذارم سر بزنید B4A] - AH_CheckInternet - Check network status (Library) سلام ممنون با سرچ به این کتابخانه نرسیده بودم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 8 اسفند، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2024 در ۱۴۰۳/۹/۱۶ در 19:21، امین شاهدی گفته است: سلام ، از api های رایگان میتونین استفاده کنین ، برای مثال api زیر آیپی و لوکیشن رو میتونین بگیرین : https://api.country.is/ یا این api که آیپی رو بهتون میده https://api.ipify.org/ https://api.ipify.org/?format=json سلام ممنون ایده خوبی بود. با اینکه در اپ موقعیت کاربر رو با api میگیرم. اما انقدر پیچیده بهش فکر کردم به ذهنم نرسید که با همین مورد هم میتونم بفهمم کاربر موقعیتش ایران نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 55 ارسال شده در 9 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2024 در ۱۴۰۳/۹/۱۸ در 19:04، fun_code گفته است: سلام ممنون ایده خوبی بود. با اینکه در اپ موقعیت کاربر رو با api میگیرم. اما انقدر پیچیده بهش فکر کردم به ذهنم نرسید که با همین مورد هم میتونم بفهمم کاربر موقعیتش ایران نیست. زنده باشید حالا من خودم بعد از سالها برگشتم، میخوام بترکونم، کم و زیادی بود تعارف نکنید ، اون بغل پیام هم علامت بزنید به عنوان پاسخ ممنون از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 21 اسفند، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 2024 در ۱۴۰۳/۹/۲۰ در ۰۰:۳۰، mehrzad۲۳۸ گفته است: زنده باشید حالا من خودم بعد از سالها برگشتم، میخوام بترکونم، کم و زیادی بود تعارف نکنید ، اون بغل پیام هم علامت بزنید به عنوان پاسخ ممنون از شما سلام و عرض ادب الان کتابخانه پیشنهادی شما رو تست کردم. با اتصال به v2ray و ورود به اپ برای اولین بار حدود 20 ثانیه زمان برد که بررسی اتصال به آنتی شیلتر به اتمام برسه و در این مدت اپلیکیشن قفل بود. در مراجعات بعدی زمان زیادی نمیبرد. باید تست کنم و با thread بنویسمش و ببینم میشه به نحوی این مورد رو بررسی کرد که اپ قفل نکنه. اگر همیشه با تاخیر بررسی میکرد میتونستم مطمئن بشم که thread بدرستی عمل میکنه. اما الان که دیگه زمان نمیبره نمیتونم صحتش رو متوجه بشم. 😌 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 55 ارسال شده در 23 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2024 شما یه کاری کن رفتم تو انجمن بیسیک چرخیدم به این پست برخوردم احتمالا کمکت کنه این تابع رو اضافه کن به برنامت Sub ListNetworkCapabilities Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 21 Then Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim manager As JavaObject = ctxt.RunMethod("getSystemService", Array("connectivity")) Dim networks() As Object = manager.RunMethod("getAllNetworks", Null) For Each network As JavaObject In networks Dim capabilities As JavaObject = manager.RunMethod("getNetworkCapabilities", Array(network)) Log(capabilities) Dim IsVPN As Boolean = capabilities.RunMethod("hasTransport", Array(4)) 'TRANSPORT_VPN Log("IsVPN: " & IsVPN) Next End If End Sub این خط رو هم به manifest AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) تست کن خبرش بده که خوب عمل میکنه یا نه البته این تکه کد مال سال 2018 هست مطمئن نیستم با اندروید 11 به بالا کار میکنه یا نه(دیگه خودت میدونی چرا) ولی تستش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 30 اسفند، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2024 در ۱۴۰۳/۱۰/۳ در ۱۶:۰۵، mehrzad۲۳۸ گفته است: شما یه کاری کن رفتم تو انجمن بیسیک چرخیدم به این پست برخوردم احتمالا کمکت کنه این تابع رو اضافه کن به برنامت Sub ListNetworkCapabilities Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 21 Then Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim manager As JavaObject = ctxt.RunMethod("getSystemService", Array("connectivity")) Dim networks() As Object = manager.RunMethod("getAllNetworks", Null) For Each network As JavaObject In networks Dim capabilities As JavaObject = manager.RunMethod("getNetworkCapabilities", Array(network)) Log(capabilities) Dim IsVPN As Boolean = capabilities.RunMethod("hasTransport", Array(4)) 'TRANSPORT_VPN Log("IsVPN: " & IsVPN) Next End If End Sub این خط رو هم به manifest AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) تست کن خبرش بده که خوب عمل میکنه یا نه البته این تکه کد مال سال 2018 هست مطمئن نیستم با اندروید 11 به بالا کار میکنه یا نه(دیگه خودت میدونی چرا) ولی تستش کن سلام ممنون بابت پاسخگویی و پیگیریتون. اما در دومین پیام در همین تاپیک کدی که ارسال کردید رو در سایت رسمی دیده و تست کرده بودم و نتیجه رو هم اعلام کرده بودم. اتفاقا استاد شاهپیری عزیز هم در مورد اضافه کردن دسترسی در منیفست پیام داده بودن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 55 ارسال شده در 30 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2024 اره راست میگیا 😅 من لینک رو چک نکرده بودم. حالا تو خود بیسیک ارائه نکردید که بگید مثلا این هست ولی برای اون کاری که میخاید جواب نمیده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 220 ارسال شده در 6 فروردین سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین در ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ در ۲۱:۱۲، mehrzad۲۳۸ گفته است: اره راست میگیا 😅 من لینک رو چک نکرده بودم. حالا تو خود بیسیک ارائه نکردید که بگید مثلا این هست ولی برای اون کاری که میخاید جواب نمیده؟ سلام با روش بررسی مکان با api های رایگان انجام دادم. یعنی با روش جناب @امین شاهدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 220
سلام
چطور میتونم به شکلی ساده و سریع تشخیص بدم که کاربر به vpm و هر نوع آنتی شیلتری متصل هست ؟
اینکه به یک هاست ip بفرستم و اون تشخیص بده و نتیجه رو برگردونه ، برای تعداد کاربر زیاد کند میشه و سریع هم نیست.
فکر کنم با دستورات shell هم بشه اما روند اجرای این دستورات کند هستن.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.