jaber103 1 ارسال شده در 6 بهمن، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2024 اساتید سلام و خسته نباشید واللخصوص مهندس شاهپرکی این چندوقت خیلی مزاحمشون میشم. بنده در بخشی از برنامه امکان انتخاب عکس از گالری برای کاربر قرار دادم که بعدش در سرور ذخیره مکنه . همچیز درست بود تا اینکه پلتفرم اندروید sdk رو به 35 تغییر دادم . الان این قسمت از برنامه خطا میده java.io.FileNotFoundException: /storage/emulated/0/1000027932.jpg: open failed: EPERM (Operation not permitted) گویا پرمیژن نداره . ممنون میشم راهنمایی کنید البته اگر نیاز بود بگین کدهارو هم قرار بدم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 7 بهمن، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2024 دوستان واقعا کارم گیر همینه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,623 ارسال شده در 7 بهمن، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2024 ۱ ساعت قبل، jaber۱۰۳ گفته است: دوستان واقعا کارم گیر همینه ممنون میشم راهنمایی کنید به چه شکل دیتا رو میخونیم؟ به چه شکل ارسال میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 7 بهمن، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2024 سلام مهندس شاهپیری اول عذرخواهی کنم که فامیلیتونو اول پرسش اشتباه تایپ کردم و دوم اینکه با ContentChooser عکسو انتخاب میکنم و با PNUploadFile ارسال میکنم و در بخش بک اند هم با php اپلود میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 7 بهمن، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2024 10 دقیقه قبل، jaber103 گفته است: سلام مهندس شاهپیری اول عذرخواهی کنم که فامیلیتونو اول پرسش اشتباه تایپ کردم و دوم اینکه با ContentChooser عکسو انتخاب میکنم و با PNUploadFile ارسال میکنم و در بخش بک اند هم با php اپلود میشه 2 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: به چه شکل دیتا رو میخونیم؟ به چه شکل ارسال میکنید؟ سلام اگر جزییات بیشتری نیاز هست پ|ؤوژه کوچیکی درست کنم و ارسال کنم همینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 7 بهمن، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2024 سلام این یه پروژه تستی هست که چطور انتخاب و ارسال میکنم در همین پروژه هم وقتی میایم عکسو انتخاب میکنیم خطای پرمیژن رو میده این خطا هم دقیقا بعد از بالابردن ورژن اندروید در sdk بوجود اومده https://s32.picofile.com/file/8480376326/testUploadIMG.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 7 بهمن، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2024 حل شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jaber103 1
اساتید سلام و خسته نباشید واللخصوص مهندس شاهپرکی این چندوقت خیلی مزاحمشون میشم.
بنده در بخشی از برنامه امکان انتخاب عکس از گالری برای کاربر قرار دادم که بعدش در سرور ذخیره مکنه .
همچیز درست بود تا اینکه پلتفرم اندروید sdk رو به 35 تغییر دادم . الان این قسمت از برنامه خطا میده
java.io.FileNotFoundException: /storage/emulated/0/1000027932.jpg: open failed: EPERM (Operation not permitted)
گویا پرمیژن نداره . ممنون میشم راهنمایی کنید البته اگر نیاز بود بگین کدهارو هم قرار بدم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.