MR.B4A 184 ارسال شده در 6 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2024 سلام یه صفحه دارم که داخلش آیتم های زیادی داره و باید اسکرول انجام شه. یکی از آیتم های داخل صفحه نیاز به اسکرول دارد. یعنی یک اسکرول ویو داخل یک اسکرول ویوی بزرگ تر حالا مشکل اینجاست که نمیشه اسکرول ویویی که داخل صفحه وجود داره ( همون اسکرول آیتم ) اونو نمیشه اسکرول کرد، چون فقط اسکرول ویوی بزرگ تر فعاله ممنون میشم راهنمایی کنید که چه جوری میتونم از اون اسکرول ویوی آیتم استفاده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,623 ارسال شده در 11 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2024 در ۱۴۰۳/۹/۱۶ در 13:37، MR.B4A گفته است: سلام یه صفحه دارم که داخلش آیتم های زیادی داره و باید اسکرول انجام شه. یکی از آیتم های داخل صفحه نیاز به اسکرول دارد. یعنی یک اسکرول ویو داخل یک اسکرول ویوی بزرگ تر حالا مشکل اینجاست که نمیشه اسکرول ویویی که داخل صفحه وجود داره ( همون اسکرول آیتم ) اونو نمیشه اسکرول کرد، چون فقط اسکرول ویوی بزرگ تر فعاله ممنون میشم راهنمایی کنید که چه جوری میتونم از اون اسکرول ویوی آیتم استفاده کنم. کاری که شما میخواین انجام بدین کلا کار اصولی نیست و مدیریتش خیلی پیچیده میشه. اسکرولهای تو درتو باید در جهت های مخالف باشن یعنی یه اسکرول عمودی شامل اسکرول افقی بشه. ولی اینکه دوتا اسکرول ویوی هم راستا رو بخواین توی هم بزارین حالتهای پیش بینی نشده ممکنه پیش بیاد چون سیستم عامل نمیتونه تشخیص بده الان کدوم اسکرول ویو باید اسکرول بخوره. توی b4aکه بعید میدونم شدنی باشه. مگه با NestedScrollView توی جاوا بتونین چیزی مشابه رو پیاده کنین. راه حل پیشنهادی استاندارد اینه که اسکرول درونی nestedscroll ش غیر فعال بشه و اسکرول فقط برای بیرونی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 55 ارسال شده در 6 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2024 سلام، پیشنهادی که میتونم بدم اینه که به جای اسکرول ویو اصلی یک ریسایکلر ویو بذاری و size رو بذاری رو 1 که یک تکه باشه بعدش داخلش هر چی اسکرول ویو بذاری کار میکنه امتحان کن جواب داد بهم بگو، جواب ندادم بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 184 ارسال شده در 6 اسفند، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2024 ۳ ساعت قبل، mehrzad۲۳۸ گفته است: سلام، پیشنهادی که میتونم بدم اینه که به جای اسکرول ویو اصلی یک ریسایکلر ویو بذاری و size رو بذاری رو 1 که یک تکه باشه بعدش داخلش هر چی اسکرول ویو بذاری کار میکنه امتحان کن جواب داد بهم بگو، جواب ندادم بگو ریسایکلر ویو هم، خوب ویویی هست، اما واقعا حوصله پیاده سازیشو ندارم ترجیح میدم از یک ویوی دیگه استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 184 ارسال شده در 10 اسفند، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2024 کسی ایده ای به جز ریسایکلر ویو به ذهنش نمیرسه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 184
سلام
یه صفحه دارم که داخلش آیتم های زیادی داره و باید اسکرول انجام شه.
یکی از آیتم های داخل صفحه نیاز به اسکرول دارد.
یعنی یک اسکرول ویو داخل یک اسکرول ویوی بزرگ تر
حالا مشکل اینجاست که نمیشه اسکرول ویویی که داخل صفحه وجود داره ( همون اسکرول آیتم ) اونو نمیشه اسکرول کرد، چون فقط اسکرول ویوی بزرگ تر فعاله
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه جوری میتونم از اون اسکرول ویوی آیتم استفاده کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.