اندرویدستان 90 ارسال شده در 10 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2024 سلام داشتم کد نویسی میکردم همه چیز درست بود حتی یه نسخه هم روی گوشی نصب کردم لبتاب رو خاموش کردم بعد از یکساعت اومدم باز کردم هیچی به کد اضافه نکردم ولی وقتی برنامه میرسید به خطی که کد زیر بود از اون بع بعدش رو اجرا نمیکرد Dim parser As JSONParser parser.Initialize(res) Dim COUNTRIES As List COUNTRIES = parser.NextArray به این کد COUNTRIES = parser.NextArray میرسه همونجا انگار میمیره و نه خطایی و نه هیچی دارم دیوانه میشم همه چیز هم بروز کردم آخرین نسخه B4a هم نصب کردم روی موبایل فایل قبلی کار میده ولی این نسخه رو نصب کردم کار نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 10 اسفند، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2024 ۲ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: چندتا دلیل ممکنه داشته باشه. یکی اینکه حجم دیتا زیاده مورد دیگه ممکنه جیسون آرایه نباشه و آبجکت باشه. این موارد رو چک کنید همون احتمالا حجمش زیاده ولی به Persian Json فکر کنم بشه اما مشکل اینه که نمیتونم کدش رو بنویسم چون با JSONParser نوشتم و جیسون هم به شکل زیر هست مثال: [{ "444":"333" , "222":"111" }] ممنون میشم اگر وقت داشتید کمک کنید با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,623 ارسال شده در 10 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2024 چندتا دلیل ممکنه داشته باشه. یکی اینکه حجم دیتا زیاده مورد دیگه ممکنه جیسون آرایه نباشه و آبجکت باشه. این موارد رو چک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 55 ارسال شده در 11 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2024 اگر خروجی جیسون داشته باید نباید مشکلی داشته باشید من خودم مثل زیر میزنم هر چقدرم زیاد باشه جواب میده parser.Initialize(محتوای جیسون) Dim ln As List = parser.Nextarray For i = 0 To ln.Size-1 Dim lsh As Map = ln.Get(i) ' Log(lsh.Get("")) Next ولی اگر میدونی قراره تعداد زیاد باید باید با Limit گذاشتن در کدهای sql مدیریتش کنی مثلا 50 تا یا 100 تا بفرستی بیاد که هم سرعت خوب باشه و هم برنامتون هنگ نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 11 اسفند، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2024 ۵ ساعت قبل، mehrzad۲۳۸ گفته است: اگر خروجی جیسون داشته باید نباید مشکلی داشته باشید من خودم مثل زیر میزنم هر چقدرم زیاد باشه جواب میده parser.Initialize(محتوای جیسون) Dim ln As List = parser.Nextarray For i = 0 To ln.Size-1 Dim lsh As Map = ln.Get(i) ' Log(lsh.Get("")) Next ولی اگر میدونی قراره تعداد زیاد باید باید با Limit گذاشتن در کدهای sql مدیریتش کنی مثلا 50 تا یا 100 تا بفرستی بیاد که هم سرعت خوب باشه و هم برنامتون هنگ نکنه دستت درد نکنه عزیز دل این رو داشتم میخواستم با کتابخانه PersianJson کد رو بزنم کد بالا مال کتابخانه JSONParser هست فدایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
سلام
داشتم کد نویسی میکردم
همه چیز درست بود
حتی یه نسخه هم روی گوشی نصب کردم
لبتاب رو خاموش کردم بعد از یکساعت اومدم باز کردم
هیچی به کد اضافه نکردم
ولی وقتی برنامه میرسید به خطی که کد زیر بود از اون بع بعدش رو اجرا نمیکرد
Dim parser As JSONParser
parser.Initialize(res)
Dim COUNTRIES As List
COUNTRIES = parser.NextArray
به این کد COUNTRIES = parser.NextArray میرسه همونجا انگار میمیره و نه خطایی و نه هیچی
دارم دیوانه میشم
همه چیز هم بروز کردم
آخرین نسخه B4a هم نصب کردم
روی موبایل فایل قبلی کار میده
ولی این نسخه رو نصب کردم کار نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.