رفتن به مطلب

بروزرسانی برنامه و بازی اندرویدی بصورت ریموت

DexterFstone

ارسال‌های توصیه شده

سلام و درود

یک سوالی هست که خیلی وقته دارم دنبال جواب میگردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

چجوری میشه سیستمی پیاده سازی کرد ک برنامه یا بازی ما اطلاعات آپدیت از اینترنت دریافت کنه و خودش را بروزرسانی کنه

بررسی نسخه و این موارد میدونم میخوام بدونم بعد از اینکه اطلاعات جدید دانلود شد باید چیکار کردم؟ چگونه باید بیایم و اطلاعات برنامه نصب شده را ویرایش کنیم؟ محل این اطلاعات کجاست؟ اصن چنین کار میشه کرد؟ من نمونشا زیاد دیدم مخصوصا داخل بازی های آنلاین، یک باگی ک اتفاق میوفته توسعه دهنده سریع رفع باگ میکنه و ما مستفیم اون اطلاعات دریافت میکنیم

اگر آموزش یا مقاله ای مرتبط هم بفرستید ممنون میشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

۱۶ ساعت قبل، DexterFstone گفته است:

سلام و درود

یک سوالی هست که خیلی وقته دارم دنبال جواب میگردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

چجوری میشه سیستمی پیاده سازی کرد ک برنامه یا بازی ما اطلاعات آپدیت از اینترنت دریافت کنه و خودش را بروزرسانی کنه

بررسی نسخه و این موارد میدونم میخوام بدونم بعد از اینکه اطلاعات جدید دانلود شد باید چیکار کردم؟ چگونه باید بیایم و اطلاعات برنامه نصب شده را ویرایش کنیم؟ محل این اطلاعات کجاست؟ اصن چنین کار میشه کرد؟ من نمونشا زیاد دیدم مخصوصا داخل بازی های آنلاین، یک باگی ک اتفاق میوفته توسعه دهنده سریع رفع باگ میکنه و ما مستفیم اون اطلاعات دریافت میکنیم

اگر آموزش یا مقاله ای مرتبط هم بفرستید ممنون میشم

درود. من دقیقا متوجه منظورتون نشدم. اما اگه منظورتون اینه که اپلیکیشن خودش اتومات نسخه دانلود و نصب کنه شدنی نیست. باید کاربر اجازه نصب بده. مثل مارکتهای غیر اصلی (بازار مایکت و ..) مگه اینکه تو گوگل پلی بزارید که اتومات دانلود کنه. البته بازم نیازه کاربر اجازه نصب اتومات بده

اما اگه برنامه جوریه که عملکردش رو از یه فایل به خصوص مثل data توی بازی میگیره خب قاعدتا باید فایل جدید دانلود و جایگزین قبلی بشه.

هر اپلیکیشن هم ممکنه سازو کار خودشو داشته باشه. یه راه کلی نیست که همه به اون صورت عمل کنن.

لینک ارسال

۴۵ دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است:

درود. من دقیقا متوجه منظورتون نشدم. اما اگه منظورتون اینه که اپلیکیشن خودش اتومات نسخه دانلود و نصب کنه شدنی نیست. باید کاربر اجازه نصب بده. مثل مارکتهای غیر اصلی (بازار مایکت و ..) مگه اینکه تو گوگل پلی بزارید که اتومات دانلود کنه. البته بازم نیازه کاربر اجازه نصب اتومات بده

اما اگه برنامه جوریه که عملکردش رو از یه فایل به خصوص مثل data توی بازی میگیره خب قاعدتا باید فایل جدید دانلود و جایگزین قبلی بشه.

هر اپلیکیشن هم ممکنه سازو کار خودشو داشته باشه. یه راه کلی نیست که همه به اون صورت عمل کنن.

استاد این اطلاعات دائما از پوشه data فراخوانی بشه باعث کندی در عملکرد نمیشه؟ 

لینک ارسال

@محمدرضا شاهپیری بعد استاد ی سوال دیگه من باید بیام و برای بررسی نسخه جدید برای هر فایل یک checksum بسازم درسته؟

لینک ارسال

در ۱۴۰۳/۱۰/۱۱ در ۰۸:۴۶، DexterFstone گفته است:

استاد این اطلاعات دائما از پوشه data فراخوانی بشه باعث کندی در عملکرد نمیشه؟ 

الان اکثر بازیها به همین روش عمل میکنن. مثلا بازی چند گیگ دیتا توی پوشه obb داره و همه چی رو از اونجا میخونه

لینک ارسال

13 ساعت قبل، DexterFstone گفته است:

@محمدرضا شاهپیری بعد استاد ی سوال دیگه من باید بیام و برای بررسی نسخه جدید برای هر فایل یک checksum بسازم درسته؟

به نظرم با یه دیتابیس آنلاین مدیریت کنید بهتره. از checksum هم میشه ولی کاربردش بیشتر برای بررسی اصالت فایل هست برای بررسی نسخه فک نمیکنم جالب باشه

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...