رفتن به مطلب
  • 0

برش موزیک با کتابخانه در b4a

jaber103

سوال

سلام اساتید بزرگوار

میخواستم موزیکیو در اپلیکیشن برش بدم مثلا از دقیقه 20 ثانیه تا 60 ثانیه خیلی هم سروکله زدم و به نتیجه ای نرسیدم با کتاب خانه ffmpeg هم خیلی کار کردم اونم نتیجه نرسیدم البته نتیجه نرسیدم این  هست که اصلا نتونستم راه بندازمش. ممنون میشم یه راهنمایی بکنید واقعا دیگه کفری شدم. اگر سمت سرور هم بلد بودین برام فرقی نمیکنه php یا python . فقط بشه موزیک رو برش داد. با تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

در ۱۴۰۳/۱۰/۱۱ در ۲۳:۳۸، jaber۱۰۳ گفته است:

سلام اساتید بزرگوار

میخواستم موزیکیو در اپلیکیشن برش بدم مثلا از دقیقه 20 ثانیه تا 60 ثانیه خیلی هم سروکله زدم و به نتیجه ای نرسیدم با کتاب خانه ffmpeg هم خیلی کار کردم اونم نتیجه نرسیدم البته نتیجه نرسیدم این  هست که اصلا نتونستم راه بندازمش. ممنون میشم یه راهنمایی بکنید واقعا دیگه کفری شدم. اگر سمت سرور هم بلد بودین برام فرقی نمیکنه php یا python . فقط بشه موزیک رو برش داد. با تشکر

درود

بهترین راه استفاده از ffmpeg هست. تو سایت مرجع سرچ کنید آموزش هست در موردش فک کنم کتابخونه هم بزاش رپ شده

لینک ارسال

بله هست و کلی هم باهاش ور رفتم اما هنوز به نتیجه ای نرسیدم . سمت سرورش باید حتما سرور اختصاصی باشه و کتابخونه b4a اندروید هم کدهاش ناقص هستن و خطا میده . الان یک ماهی هست که پروژه خودمو نتونستم به اتمام برسونمو ناقص هست . اگر کرسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم واقعا به بن بست خوردم . 

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...