من میخوام وقتی موزیک داره پخش میشه، برنامم ناتیفی بندازه که یه متن و سه تا دکمه داشته باشه.
دوتا از دکمه ها برای عقب و جلو کردن موزیک ( ترک قبلی یا بعدی ) و یکی برای پاز کردن موزیک.
یه سورسی توی سایت مرجع پیدا کردم که این بخشش میاد و تاحدودی چیزی که میخوامو میسازه:
Sub Notification_WithActions
Dim n As NB6
n.Initialize("default", Application.LabelName, "DEFAULT").SmallIcon(smiley)
n.AddButtonAction(smiley, "Action 1", MyReceiver, "action 1")
Dim cs As CSBuilder
n.AddButtonAction(Null, cs.Initialize.Color(Colors.Red).Bold.Append("Action 2").PopAll, MyReceiver, "action 2")
n.DeleteAction(MyReceiver, "delete action")
n.Build("Actions", "Actions", "tag", Main).Notify(1)
End Sub
البته که یه سرویس هم داره:
Sub Process_Globals
End Sub
Private Sub Receiver_Receive (FirstTime As Boolean, StartingIntent As Intent)
If StartingIntent.IsInitialized Then
Dim cs As CSBuilder
cs.Initialize.Bold.Size(20).Append($"Action: ${StartingIntent.Action}"$).PopAll
Log(cs)
ToastMessageShow(cs, True)
End If
End Sub
اما این ناتیف دوتا دکمه داره، اما من میخوام سه تا دکمه داشته باشه و داخل کلاس ماژول نوشته شده که من میخوام اون رو توی صفحه اصلیم بنویسم.
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.
سوال
MR.B4A 151
سلام به همه
من میخوام وقتی موزیک داره پخش میشه، برنامم ناتیفی بندازه که یه متن و سه تا دکمه داشته باشه.
دوتا از دکمه ها برای عقب و جلو کردن موزیک ( ترک قبلی یا بعدی ) و یکی برای پاز کردن موزیک.
یه سورسی توی سایت مرجع پیدا کردم که این بخشش میاد و تاحدودی چیزی که میخوامو میسازه:
Sub Notification_WithActions Dim n As NB6 n.Initialize("default", Application.LabelName, "DEFAULT").SmallIcon(smiley) n.AddButtonAction(smiley, "Action 1", MyReceiver, "action 1") Dim cs As CSBuilder n.AddButtonAction(Null, cs.Initialize.Color(Colors.Red).Bold.Append("Action 2").PopAll, MyReceiver, "action 2") n.DeleteAction(MyReceiver, "delete action") n.Build("Actions", "Actions", "tag", Main).Notify(1) End Sub
البته که یه سرویس هم داره:
Sub Process_Globals End Sub Private Sub Receiver_Receive (FirstTime As Boolean, StartingIntent As Intent) If StartingIntent.IsInitialized Then Dim cs As CSBuilder cs.Initialize.Bold.Size(20).Append($"Action: ${StartingIntent.Action}"$).PopAll Log(cs) ToastMessageShow(cs, True) End If End Sub
اما این ناتیف دوتا دکمه داره، اما من میخوام سه تا دکمه داشته باشه و داخل کلاس ماژول نوشته شده که من میخوام اون رو توی صفحه اصلیم بنویسم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.