اخیرا مشکلی داشتم که بدلیل استفاده از کتابخانه هایی که برای پردازنده های 32 بیتی طراحی شده بودن اپلیکیشنم روی گوشی های با معماری 64 بیتی نصب نمیشد.
با تغییر کتابخانه ها مشکل برطرف شد و اپ روی پردازنده های 32 و 64 بیتی نصب و اجرا میشه.(مثلا قبلا روی گوشی Poco X6 Pro 5G که پردازنده 64 بیتی داره نصب نمیشد و الان بدون مشکل نصب میشه)
اما اخیرا مشکلی جدیدی رخ داد. طبق گفته های پشتیبانی بازار ، گوشی هایی مشابه s24 ultra فقط اپ هایی رو نصب میکنند که فقط برای پردازنده های 64 بیتی ایجاد شدن !
اما اپ من به نحوی است که برای 32 و 64 بیتی ایجاد شده...
چطور کاری کنم که apk صرفا برای پردازنده های 64 بیتی ایجاد بشه ؟
(فکر کنم در اندروید استودیو میشه در منیفست تنظیم کرد که اپ ویژه 64 بیتی ها است. البته شاید این صرفا کافی نباشه)
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.
سوال
fun_code 220
سلام دوستان
اخیرا مشکلی داشتم که بدلیل استفاده از کتابخانه هایی که برای پردازنده های 32 بیتی طراحی شده بودن اپلیکیشنم روی گوشی های با معماری 64 بیتی نصب نمیشد.
با تغییر کتابخانه ها مشکل برطرف شد و اپ روی پردازنده های 32 و 64 بیتی نصب و اجرا میشه.(مثلا قبلا روی گوشی Poco X6 Pro 5G که پردازنده 64 بیتی داره نصب نمیشد و الان بدون مشکل نصب میشه)
اما اخیرا مشکلی جدیدی رخ داد. طبق گفته های پشتیبانی بازار ، گوشی هایی مشابه s24 ultra فقط اپ هایی رو نصب میکنند که فقط برای پردازنده های 64 بیتی ایجاد شدن !
اما اپ من به نحوی است که برای 32 و 64 بیتی ایجاد شده...
چطور کاری کنم که apk صرفا برای پردازنده های 64 بیتی ایجاد بشه ؟
(فکر کنم در اندروید استودیو میشه در منیفست تنظیم کرد که اپ ویژه 64 بیتی ها است. البته شاید این صرفا کافی نباشه)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.