MR.B4A 183 ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد سلام. من یه دیتابیس دارم با دوتا ستون. من با استفاده از این دستور، یک سرچ زنده نوشتم و اون رو توی برنامم نوشون میدم: cur_search_txt=sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_city WHERE azargh LIKE '%"&txt_search.Text&"%'") حالا میخوام یه سرچی بنویسم که بتونه توی دوتا ستون سرچ کنه و نتیجه رو نمایش بده. ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,623 ارسال شده در 15 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد درود به جای * SELECT میتونید دقیقا فیلدهایی که میخواید رو نمایش بدید مثلا SELECT filed1,filed2 FROM tbl_city لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 183 ارسال شده در 15 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد 23 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: درود به جای * SELECT میتونید دقیقا فیلدهایی که میخواید رو نمایش بدید مثلا SELECT filed1,filed2 FROM tbl_city سلام. استاد خب باید داخل یه چیزی نشونش بدم. این میشه کوئریم: cur_search_txt=sql.ExecQuery("SELECT azargh,azarsh FROM tbl_city WHERE azargh LIKE '%"&txt_search.Text&"%'") حالا وقتی getString میکنم، چیو صدا بزنم؟! lbl.Text=cur_search_txt.GetString("") مثلا کدوم ستونو چی رو که همه نتایجو بیاره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 183 ارسال شده در 18 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 183
سلام.
من یه دیتابیس دارم با دوتا ستون.
من با استفاده از این دستور، یک سرچ زنده نوشتم و اون رو توی برنامم نوشون میدم:
cur_search_txt=sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_city WHERE azargh LIKE '%"&txt_search.Text&"%'")
حالا میخوام یه سرچی بنویسم که بتونه توی دوتا ستون سرچ کنه و نتیجه رو نمایش بده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.