jaber103 1 ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد سلام خیلی وقته برناممو اجرا نکرده بودم بعد مدتها اومدم اجرا بگیرم که با این خطا روبرو شدم Organizing libraries. Error Maven artifact not found: androidx.core/core Source: RuntimePermissions ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 19 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد اساتید کسی نیست راهنما کنید تصویر کانفیگ هم گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 183 ارسال شده در 19 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد 4 ساعت قبل، jaber103 گفته است: اساتید کسی نیست راهنما کنید تصویر کانفیگ هم گذاشتم به نظرم اگه براتون مقدوره پروژتون رو بفرستید تا یه کامپایل ازش بگیریم ببینم همین مشکلو داره یا نه یا اینکه اینو توی قسمت sdk manager سرچ کنید و همه کامپوننت هارو بروز کنید androidx.core/core لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 19 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد سلام این پروژه از کتاب خانه های اکسترنال استفاده شده . اگر بفرستم باید کتاب خانه های دیگه رو هم براتون بفرستم که در سیستمون بریزین و هزینه بر هست (از نظروقت ) . و اینکه این پروژه کاملا سالم بوده من تنها کاری کردم پوشه دانلودهاموپاک کردم و گویا یه فایلی که آی دی ای داشت ازش استفاده میکردو هم اشتباهی پاک شد . گفتم شاید کسی تجربه شو داشته باشه و بهم بگه. البته اگر دیدم واقعا نتونستم کاری پیش ببرم باید همین کارو انجام بدمو پروژه رو ارسال کنم ممنون از از پاسخ دهیتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jaber103 1
سلام خیلی وقته برناممو اجرا نکرده بودم بعد مدتها اومدم اجرا بگیرم که با این خطا روبرو شدم
Organizing libraries. Error
Maven artifact not found: androidx.core/core
Source: RuntimePermissions
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.