bahram1 8 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه اعضای سایت و افرادی که به تازگی به جمع دوستانه و اموزشی ما ملحق شدن در این پست براتون یه سورس اماده کردم با عنوان بازی شکار اردک بازی خوبی هست و میتونید با کمی تغییرات در مارکت ها قرار بدید هزینه پروژه هم یه صلوات سورس به تنهایی http://uplod.ir/w1uptbvkgo2t/Duck_Hunt_v1.08_scoring_and_levels.b4a.htm سورس کامل http://uplod.ir/jirvuk6v28xw/p-kar.rzb.ir(ordak).exe.htm بسورد: p-kar.rzb.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اولا لینک خرابه دوما فایل با پسوند. Exe هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahram1 8 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اولا لینک خرابه دوما فایل با پسوند. Exe هست ویرایشش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ خطا میده: Generating R file. Error AndroidManifest.xml:16: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'icon' with value '@drawable/icon'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید دوست عزیز لطفا فایل هارو روی سرور PiciFile آپلود کنید تا بعد ها کاربران برای دانلود مشکلی پیش نیاد و لینک منقضی نشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ آقا جان برای اجرا خطا میذه مشکلش چیه؟ Generating R file. Error AndroidManifest.xml:16: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'icon' with value '@drawable/icon'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اگه از API پایینی استفاده میکنید ( مثلا 8 ) توصیه میکنم ارتقا بدید به 14 به بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اتفاقا دارم از 15 استفاذه می کنم بازم این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.