bahram1 8 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سلام به همه اعضای سایت و افرادی که به تازگی به جمع دوستانه و اموزشی ما ملحق شدن در این پست براتون یه سورس اماده کردم با عنوان بازی شکار اردک بازی خوبی هست و میتونید با کمی تغییرات در مارکت ها قرار بدید هزینه پروژه هم یه صلوات سورس به تنهایی http://uplod.ir/w1uptbvkgo2t/Duck_Hunt_v1.08_scoring_and_levels.b4a.htm سورس کامل http://uplod.ir/jirvuk6v28xw/p-kar.rzb.ir(ordak).exe.htm بسورد: p-kar.rzb.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اولا لینک خرابه دوما فایل با پسوند. Exe هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahram1 8 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اولا لینک خرابه دوما فایل با پسوند. Exe هست ویرایشش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 3 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2015 خطا میده: Generating R file. Error AndroidManifest.xml:16: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'icon' with value '@drawable/icon'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 3 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2015 سلام خسته نباشید دوست عزیز لطفا فایل هارو روی سرور PiciFile آپلود کنید تا بعد ها کاربران برای دانلود مشکلی پیش نیاد و لینک منقضی نشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 10 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2015 آقا جان برای اجرا خطا میذه مشکلش چیه؟ Generating R file. Error AndroidManifest.xml:16: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'icon' with value '@drawable/icon'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 10 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2015 اگه از API پایینی استفاده میکنید ( مثلا 8 ) توصیه میکنم ارتقا بدید به 14 به بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 16 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 اتفاقا دارم از 15 استفاذه می کنم بازم این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.