Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام می دونید که با B4A می شه کتابخانه ساخت . حالا چطوری تعریف بکنم که بشه یک Sub هم تعریف کرد ؟ مثلا از نوع کتابخانه مان می تونیم یه سری دستورات منحصر بفرد بنویسیم اما Sub چطوری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ منظورتون Event ه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ نگاه کنید مثل کتابهانه پرداخت درون برنامه ای بازار که چند ساب داره برا خودش. مثل اون Sub ها ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ می دونید که با B4A می شه کتابخانه ساخت . چجوری میشه؟؟؟ آموزشی داره؟؟؟ اگه داره لطفا لینکشو پ.خ کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ چجوری میشه؟؟؟ آموزشی داره؟؟؟ اگه داره لطفا لینکشو پ.خ کنید! http://answercenter.ir/topic/3434-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-lib-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84/ + http://answercenter.ir/topic/3369-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ نگاه کنید مثل کتابهانه پرداخت درون برنامه ای بازار که چند ساب داره برا خودش. مثل اون Sub ها ؟ ببینید شما تو کلستون میتونید هرچقدر میخواید Sub تعریف کنید . اگر منظورتون Event هست مثل JobDone یا LocationChanged میتونید از کاربر یک Object تو Initialize بگیرید و موقعی که میخواید اون event اجرا کنید CallSub2(اسم متغیر ابجکتی که از کاربر گرفتی , اسم تابع ) و به کاربر بگید Me را به عنوان ورودی بهتون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ ببینید شما تو کلستون میتونید هرچقدر میخواید Sub تعریف کنید . اگر منظورتون Event هست مثل JobDone یا LocationChanged میتونید از کاربر یک Object تو Initialize بگیرید و موقعی که میخواید اون event اجرا کنید CallSub2(اسم متغیر ابجکتی که از کاربر گرفتی , اسم تابع ) و به کاربر بگید Me را به عنوان ورودی بهتون بده اگر می شه کد رو تهیه کنید . چون من می خوام برا خودم کتابخانه پرداخت درون برنامه را خلاصه کنم هر بار نخوام اون همه کد بنویسم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اگر می شه کد رو تهیه کنید .چون من می خوام برا خودم کتابخانه پرداخت درون برنامه را خلاصه کنم هر بار نخوام اون همه کد بنویسم . امکان ساخت کتابخانه درون پرداخت با B4A وجود ندارد . فقط با خود جاوا میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ فقط با خود جاوا میشه آگر توجه کنید گفتم می خوام سادش کنم فقط. نه این که بسازم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ آگر توجه کنید گفتم می خوام سادش کنم فقط. نه این که بسازم . LibraryTest.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
می دونید که با B4A می شه کتابخانه ساخت .
حالا چطوری تعریف بکنم که بشه یک Sub هم تعریف کرد ؟ مثلا از نوع کتابخانه مان می تونیم یه سری دستورات منحصر بفرد بنویسیم اما Sub چطوری ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.