amirhossein 2 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید دوستان مثلا من یک اکتیویتی ایجاد می کنم و می خواهم حذفش کنم باید چه کنم وقتی روی ضربه در می زنم حذف می شود اما داخل پروژه حذف نمی شود و فقط نا پدید می شود و دوباره می خواهم بیاید نمی اید لطفا کمکم کنید سریع سریع ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سلام 1-آقا من ضربدر ماژول رو زدم و حالا چطور بیارم حذفش کنم ؟ 2- یه ماژول رو ریموو واژول کردم ولی دیگه از اسمش نمیتونم استفاده کنم . چرا ؟ چیکارکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سلام 1-آقا من ضربدر ماژول رو زدم و حالا چطور بیارم حذفش کنم ؟ 2- یه ماژول رو ریموو واژول کردم ولی دیگه از اسمش نمیتونم استفاده کنم . چرا ؟ چیکارکنم ؟ از همون منو میتونی دوباره ماژول رو ایمپورت کنی به پروژه و دلیت کنی هرچند فکر کنم بدون اینکارم میتونستی دلیتش کنی از توی فایل های پروژتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ از همون منو میتونی دوباره ماژول رو ایمپورت کنی به پروژه و دلیت کنی هرچند فکر کنم بدون اینکارم میتونستی دلیتش کنی از توی فایل های پروژتون دومی رو از فلدر پروژه حذف کردم شد ولی برای سوال اول ضربدر زدم و هنوز جزئ پروژمه و نمیدونم چطوری بیارمش . کجای منو هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سمت راست مانیتورت چندتا تب هست یکیشون اسمش Modules هست روش بزن لیست همه اکتیویتی ها کلسها و سرویسها و کدها هستش هر کدومو خواستی بیاری دوبار روش کلیک کن میاد تو صفحه اصلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ دومی رو از فلدر پروژه حذف کردم شد ولی برای سوال اول ضربدر زدم و هنوز جزئ پروژمه و نمیدونم چطوری بیارمش . کجای منو هست ؟ project > add existing module لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سمت راست مانیتورت چندتا تب هست یکیشون اسمش Modules هست روش بزن لیست همه اکتیویتی ها کلسها و سرویسها و کدها هستش هر کدومو خواستی بیاری دوبار روش کلیک کن میاد تو صفحه اصلی خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ project > add existing module اینجا ماژولی که توی پروژه نباشه رو میشه اضافه کرد ولی این ماژول جزو پروژست اینجا نشونش نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام وقتی توی اکتیویتی هستی ، اون بالا رو یproject کلیک کن و remove module رو انتخاب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein 2 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ داداشم می زنم نمی اید باید چه کنم الان این ارور مال چی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ قبلا از این اکتیویتی احتمالا یه جا استفاده کردی مثلا استارت اکتیویتی کردی درستشون کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein 2 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ قبلا از این اکتیویتی احتمالا یه جا استفاده کردی مثلا استارت اکتیویتی کردی درستشون کن چه طوری هر کاری می کنم نمی شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ قبلا توی کد هات ، این اکتیویتی رو صدا نزدی؟ بگرد ببین اگر جایی ازش استفاده کردی حذفش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ یکی از تابع های پیشفرضو پاک کردی کدتو بزار بگم کدومو .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirhossein 2
سلام و خسته نباشید
دوستان مثلا من یک اکتیویتی ایجاد می کنم و می خواهم حذفش کنم باید چه کنم
وقتی روی ضربه در می زنم حذف می شود اما داخل پروژه حذف نمی شود و فقط نا پدید می شود و دوباره می خواهم بیاید نمی اید
لطفا کمکم کنید سریع سریع ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.