sajad8888 819 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ ولی اگه آدم هر هفته برنامه بنویسه و تو یه موقع مناسب بزاره رو بازار و از عدد استفاده کنه خوب سود میکنه! ببخشید هر هفته یه برنامه بزاریم یکی بیاد حساب کنه چند هفته در سال میشه = تعداد برنامه ها که فک کنم 48 تا بشه خب اگه یه برنامه درطول یک هفته ساخته بشه بی کیفیت ترین چیز درمیاد اینجوری میشه که بازار پر میشه از برنامه های ..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید هر هفته یه برنامه بزاریم یکی بیاد حساب کنه چند هفته در سال میشه = تعداد برنامه ها که فک کنم 48 تا بشه خب اگه یه برنامه درطول یک هفته ساخته بشه بی کیفیت ترین چیز درمیاد اینجوری میشه که بازار پر میشه از برنامه های ..... مثال زدم منظورم از هفته هم هفته نبود شما هفته منو ماه حساب کن ولی با یه برنامه خوب رایگان و زمان انتشار مناسب و یکم شایدم تبلیغات میشه خوب پول زد (با عدد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ به نظر من آدم رو عدد کار کنه بهتره! این برا 3 روزه که با عدد کار میکنم اینم برا بازاره برا 20 روز که کار برنامه نویسیمو شرع کردم اینم برا کندو مایکت: پارس هاب جمعش برا فروش ها : 94 هزار تومن بعد کسر درصد مارکت ها میمونه 63 تومن برا 20 روز اصلا ارزش نداره .. ولی اگه آدم هر هفته برنامه بنویسه و تو یه موقع مناسب بزاره رو بازار و از عدد استفاده کنه خوب سود میکنه! دوست عزیز شما با این کارایی که کردی (دادن برنامه به همه مارکتها )و در آمد 63 هزار تومن در بیست روز اول به نظرم اصلا بد نیست تازه خیلی عم خوبه اما به نظر من دادن همه برنامه ها به همه مارکتها = کم شدن ارزش برنامه :) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ خخخخ برنامم رایگان بود بدون هیچ تبلیغاتی https://cafebazaar.ir/app/ir.mohandeskocholo.eshgolia/?l=fa تازه یه هفته هم نشده که تایید شد منم میخوام تبلیغات عدد بذارم بنظرتون موفق میشم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.