Amir01 612 ارسال شده در 10 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین سلام من میخوام آرایه رو در PHP بدون دیتابیس در یک فایل ذخیره سازی کنم و در صورت نیاز دوباره بازخوانی کنم. از این کدها استفاده میکنم: $myfile = fopen("newfile.txt", "w") or die("Unable to open file!"); $MyArray = array('amir','javad'); fwrite($myfile, $MyArray); fclose($myfile); ولی این خطا رخ میده: Fatal error: Uncaught TypeError: fwrite(): Argument #2 ($data) must be of type string, array given in C:\xampp\htdocs\1.php:5 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\1.php(5): fwrite(Resource id #3, Array) #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\1.php on line 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 246 ارسال شده در 22 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین در ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ در 09:30، Amir01 گفته است: سلام من میخوام آرایه رو در PHP بدون دیتابیس در یک فایل ذخیره سازی کنم و در صورت نیاز دوباره بازخوانی کنم. از این کدها استفاده میکنم: $myfile = fopen("newfile.txt", "w") or die("Unable to open file!"); $MyArray = array('amir','javad'); fwrite($myfile, $MyArray); fclose($myfile); ولی این خطا رخ میده: Fatal error: Uncaught TypeError: fwrite(): Argument #2 ($data) must be of type string, array given in C:\xampp\htdocs\1.php:5 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\1.php(5): fwrite(Resource id #3, Array) #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\1.php on line 5 سلام. از جیسون استفاده کن $MyArray = array('amir','javad'); file_put_contents("newfile.txt", json_encode($MyArray)); خواندن دوباره $content = file_get_contents("newfile.txt"); $MyArray = json_decode($content, true); print_r($MyArray); البته تست کنید منم تستش نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.