Amir01 612 ارسال شده در 10 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین سلام من میخوام آرایه رو در PHP بدون دیتابیس در یک فایل ذخیره سازی کنم و در صورت نیاز دوباره بازخوانی کنم. از این کدها استفاده میکنم: $myfile = fopen("newfile.txt", "w") or die("Unable to open file!"); $MyArray = array('amir','javad'); fwrite($myfile, $MyArray); fclose($myfile); ولی این خطا رخ میده: Fatal error: Uncaught TypeError: fwrite(): Argument #2 ($data) must be of type string, array given in C:\xampp\htdocs\1.php:5 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\1.php(5): fwrite(Resource id #3, Array) #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\1.php on line 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 220 ارسال شده در 22 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین در ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ در 09:30، Amir01 گفته است: سلام من میخوام آرایه رو در PHP بدون دیتابیس در یک فایل ذخیره سازی کنم و در صورت نیاز دوباره بازخوانی کنم. از این کدها استفاده میکنم: $myfile = fopen("newfile.txt", "w") or die("Unable to open file!"); $MyArray = array('amir','javad'); fwrite($myfile, $MyArray); fclose($myfile); ولی این خطا رخ میده: Fatal error: Uncaught TypeError: fwrite(): Argument #2 ($data) must be of type string, array given in C:\xampp\htdocs\1.php:5 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\1.php(5): fwrite(Resource id #3, Array) #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\1.php on line 5 سلام. از جیسون استفاده کن $MyArray = array('amir','javad'); file_put_contents("newfile.txt", json_encode($MyArray)); خواندن دوباره $content = file_get_contents("newfile.txt"); $MyArray = json_decode($content, true); print_r($MyArray); البته تست کنید منم تستش نکردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.