behdadnews 2 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اگر دکمه من بخواد کار دکمه برگشت روی موبایل رو انجام بده چه کدی میخواد دکمه من؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ باید این کد رو بنویسی تو کلیک دکمه activity.finish لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام باید ببینی اکتیویتی قبلی چی بوده startActivity(pervious) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ شما داخل اون دکمه اکتیویتی قبلی رو باز کنید کار دکمه بک انجام میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ دروووووووددد بر همه شما ممنونم fghdfg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
behdadnews 2
اگر دکمه من بخواد کار دکمه برگشت روی موبایل رو انجام بده چه کدی میخواد دکمه من؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.